Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Brainwave Generator
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Witam. Chciałbym używać tego programu do wywołania OBE i czytałem na forum, że najlepszy jest dźwięk Relaxation 1 (general). Więc go zapuszczam i: -kompletnie na mnie nie działa (prędzej usnę niż coś się zacznie dziać, leżę powiedzmy godzinę starając się utrzymać świadomość licząc od 100 w dół i nic) -Herce (Hz) w Voice 1 w tym dźwięku systematycznie się zmniejszają (od 15Hz w dół) - czy tak powinno być? -Czy wyraźny szum w tym dźwięku jest potrzebny, czy jest to po prostu zła jakość próbki? -Odpalając program muszę mieć rzecz jasna włączony komputer, który wyraznie słyszę przez słuchawki. Czy może mieć to jakiś negatywny wpływ na działnie programu? Prosze głównie o zwrócenie uwagi na pierwszy punkt, bo nie mogę sobie poradzić już na samym początku, nie chcę myśleć co będzie później :). Co jest ze mną nie tak? Dzięki za odpowiedzi.

No nie wiem ja sie na takich rzeczach nie znam.Mialam oobe przypadkowo 2 razy.Dzisiaj i wczoraj probowalam zrobic tak(bez zadnej muzyki):wyluzowalam sie i na poczatku caly czas wyobrazalam sobie ze wibruje.Jak sie zaczely wibracje to staralam sie czuc, ze jestem lzejsza od powietrza.Udalo sie!!tylko ze nie trwalo to za dlugo bo tata przyszedl jak sie odlaczalam od ciala i mi przeszkodzil:(no nic szukaj w necie na jednej stronce jest kilkadziesiad sposobow.Powodzenia! Pozdrowienia, Emma

Witam. Program jest ciekawy samzbieram info na jego temat i proboje zrobić arta o działaniu i wplywie na naszš glowke :) Jak ktos chce poczytac o BWG to tutaj jest troche: http://www.magia.boo.pl/readarticle.php?article_id=10 Albo na forum jesli ktos chce cos dodać od siebie: http://www.magia.boo.pl/forum/viewthread.php?forum_id=20&thread_id=15#24
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.