Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
OOBE
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Czy da sie spotkac innego astrala w czasie doznawania oobe??Np. jak ktos ma OOBE tez i sobie przyszedl do mojego domy.Mozna??

A i jeszcze jedno:Co to jest chupacabra??Znaczy sie wiem co to za potworek ale ma ktos jakies zdjecie czy cos??Jak na necie szukalam to same rysunki i to takie kiczowate z deczka..

1. Można. 2. To taki stworek, którego kiczowate rysunki można zobaczyć na necie :D .

Hehe fajnie no moja qmpela nie chce miec oobe tylko dlatego, ze sie boi spotkac "duszka" innego hehe

Ja ci tak mówiłam?! Pierwsze słyszę! Nie zastawiaj sie qmpelami, jak chcesz się czegoś dowiedzieć...

Hallow nie ty tylko natalia chudy, sz.muz. KpW.??A swoja droga jak taki "duszek"wyglada??

OObe jest dla odpowiedzialnych ,-no i trochę trzeba mieć odwagi w sobie by godzić się na [niby] dobrowolne umieranie,- co do duchów? [bytów innych] tak -mozna tam spotkać takie byty ,zazwyczaj nie są to przychylne nam byty. Powiem że w jednym przypadku -umarł bym ze strachu gdybym miał [tam] serce przy sobie. Mozna też zabłądzić ,-to nic przyjemnego ,ale zawsze ciało [zciągnie] ciebie zpowrotem. Można spotkac [tam] kogos bardzo dobrego -niech ktoś nazwie go jak zechce. Jest wpólna cecha tych którzy przeszli [świadomie] przez ten stan,-mianowicie -nigdy więcej nie będziemy ,bac się smierci ,to staje się dla nas [procesem] zrozumiałym i w pełni akceptowanym -bo , bo wiemy że wyjście z ciała jest [niby] dowodem że smierć fizyczna ciała jest tylko smiercią ciała ,-my zmieniamy formę ,jesteśmy nadal-mamy więkrze mozliwości przemieszczania się na znaczne odległości i w sposób [chyba [ponadczasowy],przenikamy przez WSZYSTKO] nawet mozna przelecieć przez Słońce bez żadnego uszczerbku,zimą nie odczówa się temperatury że mrożno ,kiedy bywamy na zewnątrz budynku w którym leży nasze ciało . Temat rzeka ,lecz zyczę tym ,którzy chcą doznac tego stanu *-powodzenia Zachęcam -to wprost stan nie do opisania znanymi pojeciami zrozumiesz kiedy [tego] doznasz pozdrówka inteligentnym jest każdy kto zdaje sobie sprawę ze swej niewiedzy,-duch

Mam problem .Powiedzmy ,że dochodze do wibracji,ale są tak silne ,że odczuwam lęk i rezygnuje z pójścia dalej. Jak to pokonać ?

Duch to sie nazywa byc Duchem. Osobiscie nie mam zielonego pojecia co to OOBE procz tego ze to jest opuszczenie ciala przez dusze. Mozliwe ze cialo przyciaga dusze poniewaz czastka duszy zostaje w ciele. Nie wiem po jakim swiecie/wymiarze/Weterze czy jak wy tam to zwiecie sie wtedy przechodzi. Czy po Materialnym, Czy po Astralnym czy po Netherze Etherze czy jeszcze jakims innym.

Bardzo ciekawy temacik... jak przedmowca powiedzial "temat woda" faktycznie, ja rowniez wchodzac w ten stan czuje sie po prostu wolna! relaks i swoboda ruchow... ale mialam ciekawe przezycie... pewnego razu[jak jeszcze nie potrafilam kontrolowac oobe] w szkole konkretnie to na matmie siedzialam i tak mnie znuzyly te pierdoly, ze zasnelam[przynajmniej mi tak sie wydawalo] ale ujrzalam cala klase i matematyczke... wtedy sobie uswiadomilam, ze jestem poza... ale mialam problem. matematyca chcac mnie obudzic szarpala mna... ja nie moglam sie obudzic ani wrocic... wezwali podotowie, przyjechala karetka, zabrala moje cialo fizyczne do szpitala i tak sobie przelezalo w spiaczce tydzien... lekarz nie rozumie do tej pory jak ja to zrobilam, jesli bylo wszystko ok, a nagle spiaczka... stan beznadziejny... niby nic... ale jednak... moje cialo niefizyczne blakalo sie gdzies... glownie siedzialam przy mojej milosci, niestety nie mogl ze mna rozmawiac... tylko ja mowilam jak bardzo go kocham... przez tamten tydzien chodzil taki przygnebiony... moze wlasnie to, uczucia jakie wyczulam w nim przeniosly mnie spowrotem do ciala...

czy może ktoœ nauczył sie [ostatnio] wyjœcia z ciała?-jak pamietam to zainteresowanie było doœc spore tym stanem.

gdzieœ widziałem zdjęcie hupacabry ale slyszałem już dowody że to fałszerstwo

Chupacabra - to dokladnie "ssiekoze" czyli cos co ma wysysac kozy i bydlo w ogole. Tutaj rzeczywiscie spotyka sie (czasami) zwierzeta domowe i bydlo, tak jakby ktos je operowal, wysysal czy krajal bez uzywania znanych nam narzedzi i bez pozostawiania sladow zebow, klow, pazurow itp. Ludowe podania mowia o chupacabra. Zdjecia ? Ponoc pierwsze zdjecia wykonano gdzies w Meksyku, pozniej na Haiti. Wreszcie cala ameryka srodkowa oszalala na tym punkcie, az temat doszedl takze do am.pol. Jest pelno swiadkow i ludzi ktorzy twierdza, ze widzieli tego stworka, lae ja juz sie spotkalem z 20 odmiennymi opisami, tak samo w temacie zdjec. Mysle, ze sporo w tym klamstw i prob manipulacji. Nawet jesli taki stworek rzeczywiscie istnieje, i jakos nikomu nie udalo sie go ujac czy sfotografowac, to takze istnieja ludzie, ktorzy chca dzieki temu: a) zarobic b) oklamac c) zazartowac z latwowiernosci innych d) itp... OOBE Mozna spotkac inne "osoby", a nawet larwy... pozdrowka

Jak można wyjœć z ciała !!! Prosze powieccie mi

czemu nic nie piszecie !!! powieccie mi ja też chcem sprubować !!! plss jak sprawić żeby dusza wyszła z ciała!!???

Uwaga ! Znawcy tematu twierdza, ze istnieje niebezbieczenstwo, ze do opuszczonego przez nas ciala moze "wejsc" jakis intruz. Wtedy gdy powrocimy, nasze cialo bedzie juz zajete i nie bedziemy mogli dostac sie do srodka. pozdrowka

no i niby ze co? ze dostaniemy disconnecta i bedziemy tylko w trybie "spectator"? :D i bedziemy obserwowac jak ktos sobie rusza nasza reka? :D:D:D:D

Do: stan (---.internetdsl.tpnet.pl) No, ponoc wlasnie tak... To, ze "tylko" bedziemy obserwowac - to nic, ale, ze mozemy poprzezto nie miec wplywu na dalszy rozwuj wypadkow, a nie tylko na ruchy reki, to juz co innego. pozdrowka [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.