Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co to jest ? Trójkąty przed oczyma
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Mam 15 lat. Dwa lata temu mniej więcej w listopadzie, zdążyła mi się bardzo dziwna rzecz. Zobaczyłem przed oczkiem migający punkcik, taki kolorowy, zniekształcony przez którego było widać zamazany obraz. Punkcik się powiększał powolutku, aż zauważyłem takie kółeczko zbudowane z trójkącików z zamazanym obrazem w środku. Cały czas to się powiększało aż doszło do końca i znikło. Po tym nastąpił straszny ból głowy po lewej stronie. Skutki tego czegoś czułem przy ruszaniu głową nawet następnego dnia. Podczas dziania się tej dziwnej rzeczy, nie pomagało zamknięcie jednego oka, czy drugiego, widziałem to nawet z zamkniętymi oczyma, wtedy jak było jasno. Naprawdę jest to dziwne, mierzyłem sobie ciśnienie bo myślę że to może przez to, ale było normalne 120/70 coś takiego. Normalne ciśnienie. Nie umiem pojąć co to było. Potem za rok czy nie z pełna rok, znowu stało się to samo. A niedawno miałem okazje odczuć takie samo dziwne zjawisko. Przez co to może być spowodowane ? Pomyślicie ze jestem jakiś nienormalny, ale wy czytacie dużo tych ciekawostek, może ktoś się z takim czymś spotkał.

Moze jakimś urodzonym jasnowidzem jesteś ?

E nie mam pojecia dziwne jakies to.No ale poszukam troche moze cos znajde:D pa pozdro

Bo to jest wqurzajace, nie moge przez to nic robić cały dzień :/

Miałem kilka lat temu coś co mi się skojarzyło z twoim opowiadaniem. Byłem w sklepie i właśnie kupowałem sprzęt. Kiedy nagle ze sprzedawców zaczęły wychodzić różne kolorowe trójkąty i coraz bardziej intensywnie waliły mnie w splot sloneczny...tam znikały. Im bardziej tego niechciłem... tym bardziej oni do mnie nawijali reklamując corusz to nowe oferty. Zrobiło mi się tak słabo ,że dałem portwel kumplowi, z którym byłem...aby sfinalizował transakcję.

szukalam szukalam ale nic nie znalazlam...sprobuj dac to na forum nainyych stronkach moze tam beda wiedziec cos

pmart Ty jestes objety programem HAARP-a. To jest taka bron amerykanska, ktora dziala przesylajac fale do istot zywych korzystajac z ich biopradow. Oni sobie robia badania na Twoim mozgu. Na moim zreszta tez. Ja widze kolorowe kolka. Najczesciej czerwone albo zolte. Nie przejmuj sie tym. Od tego sie nie wyzwolisz. Powiedz o tym rodzicom i popros ich zeby przeczytali ten link. Moge rodzicom przeslac materialy o tej broni. Jak masz kakies pytania, to napisz: maryla@iinet.net.au Przeczytaj sobie ten link : http://www.niniwa2.cad.pl/raportn.htm

Lol, na serio ? :|

HAARP < ja bym zabardzo sie nie przejmowal, ta historyjka jest zbyt prosta, malo wiarygodna,to prosty sposob zeby sobie wytlumaczyc najwieksze zagadki swiata i mie sw spokoj, wciskajac sobie ciemnote>

Ehhh Goska, wpełni zgadzam się z Masterem, dla Ciebie to wszystko HAARP, bez przesady, ale to już mocno naciagane :-) Ponieważ "siedzę w okolicach" medycyny proponuję Ci pmart udać się do okulisty, zbadać dno oka, brak wysokiego ciśnienia nic nie znaczy, a bagatelizowanie takich objawów może dostarczyć tylko kłopotów. Nawet jak nic nie wykaże takie badanie to będziesz spokojniejszy :-) [%sig%]

Jest jedna prawda uniwersalna! Nie wszystko co widzimy jest prawda, nie wszystko co postrzegamy innymi zmyslami jest prawda. "Prawdziwa prawde" nalezy pochwycic w sferze duchowej, poprzez wiare, nadzieje i milosc, bowiem to co widzimy, slyszymy jest tylko obrazem utworzonym w mozgu, ktory znajduje sie w maszynie, ciele. Zgodze sie ze impulsy zew. z tego swiata doplywaja do nas i mozg jest tylko przeistacza w obraz dla swiadomosci. Co jest mozg jest uszkodzony, badz receptory impulsowe bodzcow? Byc moze, masz problemy zdrowotne, byc moze (co bardzo ciezko udowodnic, mimo to, ze jest to mozliwe) masz jakies zdolnosci ponadprzecietne, byc moze wykorzystujesz z mozgu funkcje, ktore nie sa dostepne zyklemy czlowiekowi. Zaglebiajac sie w sprawy duchowe odnajdziesz odpowiedz, odnajdziesz sposob uzywania tego, odnajdziesz cel i droge... Powodzenia! Pozdrawiam wszystkich!

nie panikuj. to typowy objaw przedmigrenowy. jesli zobaczysz cos takiego znowu - bedziesz juz wiedzial, ze czas wziac cos przeciwbolowego. nie wszystko co dziwne jest paranormalne :)

dziwie sie ze nikt Ci tego tu nie napisal... znam wiele osob (np. typowe jest to w mojej rodzinie, ale nie tylko, ja sama z reszta tez tak mam), ktore maja swietliste "wizje" przed atakiem migreny. gdzies kiedys nawet o tym czytalam, to jest zupelnie naturalne...

http://www.migrena.com.pl/zaura.php

Miałem coś takiego conajmniej 5 razy w ciągu 5 lat. Widziałem blaski i błyskawice. Lekarze nic dziwnego u mnie nie wykryli. Jak objaw ustępuje to nawet podłoga faluje :-) Nic groźnego. Jest to prawdopodobnie objaw migreny ale lepiej zbadaj się.

To samo przydarzylo mi sie rowniez we wrzesniu :od malego punkcika ,roslo rozszezajac sie w krztalcie polkola .Zlozone bylo z wielu krysztalowych trojkacikow po ok. pol godzinie gdy doszlo do obrzezy obrazu to zniklo .Rowniez gdy zamykalam oczy nie znikalo .jedyna roznica to taka ze ja nie dostalam po tym bolu glowy.Tydzen temu mialam to samo .Cisnienie mierzylam bylo b.dobre.Nie boj sie innym takze to sie zdarza .Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.