Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Unijne dobrodziejstwa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1

Zobacz jak wyglądają dyby polskiego niewolnika w Unii Europejskiej: Transfery z UE do Polski: € 26 557 455 247 Wpłaty do budżetu UE: € 12 432 221 338 Saldo rozliczeń RP - UE € 14 045 328 250 Unijne transfery pieniężne zostały skierowane na: - likwidację części kopalń węgla i wypłaty zasiłków dla zwalnianych górników; - likwidację zakładów przemysłowych i wypłaty zasiłków dla zwalnianych pracowników - likwidację przemysłu włókienniczego i wypłaty zasiłków dla zwalnianych przcowników - dopłaty na przebudowę procesu spalania w sprzedanych obcym firmom węglowych elektrowni (dopalacze i filtry gazów spalinowych) - likwidację polskich stoczni i zasiłki dla zwalnianych z pracy robotników; - zasiłki dla rybaków złomujących swoje kutry, bez prawa ponownego zatrudnienia w rybołóstwie; - dopłaty dla pseudo-rolników na zalesianie Polski; - dopłaty (i kary) dla rolników ograniczające hodowlę zwierząt, produkcję mleka i przetworów mlecznych; - dopłaty za likwidację plantacji tytoniu; - dopłaty dla rolników za ugorowanie ziemi uprawnej; - premie dla urzędników rządowych, posłów i senatorów, oraz parlamentarzystów unijnych za likwidację państwa polskiego. a także - kilka dopłat na budowę ciepłowni geotermalnych, bez inwestycji RM w Toruniu. Wymieniłem tylko niektóre ogólnie znane dobrodziejstwa unijne. Prawa autorskie nie są zastrzeżone. http://www.ukie.gov.pl/www/serce.nsf/0/A925DCEAF24074A1C125701300342F4C?Open Różnica rozliczeń jest POŻYCZKĄ i musi być oddana Unii Europejskiej w przypadku, gdyby Polakom chciało się wycofać z unijnego kołchozu. W umowie akcesyjnej przewidziano NEGOCJACJE co do wysokości odsetek od pożyczki i terminu jej spłaty. Naiwniacy wierzą w unijną działalność charytatywną, niestety.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.