| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Porwanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
|
Boje się,bo czuje że byłam i jestem porywana przez jakąś rasę kosmitów.Pierwsze moje porwanie było 2 lata temu.streszcze je.Obudziłam sie w nocy i czulam ze cos jest nie tak.nade mna staly 2 wysokie,ciemne postacie.Jedna znich przystawila mi jakas maske do twarzy,i wtedy poczulam sie bardzo senna,tak senna,jakby dano mi narkoze.Nie chcilam zasnac,ale to bylo ode mnie silniejsze.Po tej strasznej nocy na szyi pod uchem o lewej stronie odkrylam male zadrapanie i malutki biały punkcik,taką blizne.Potem te "porwania"odbywaly sie czesto.Raz nawet w te wakacje nie mialam przez 3 miesiące okresu,potem wrócił.prez te 3 miesiące bolało mnie ciało,brzuch.Teraz ostatnio znów czuje że Oni przyszli,ale wclale tego nie pamiętam.Na plecach mam chyba prawdziwy implant,jest wkształcie małego trójkącika,lekko różowy kolor,bardzo gruby itwardy w dotyku,poderzewam ze jest z metalu(w pracy przechodze przez bramkę do wykrywania metalu i zawsze dzwoni,a nie mam przy sobie nic metalowego).Do tego boli mnnie jeszcze prawa łopatka,ale ten ból jest jakiś dziwny,nic tam niby nie ma,zadnego zaczerwienienia,obrzeku a bardzo boli.nie wiem co sie dzieje,ale jestem PRZERAŻONA :(
[%sig%]
|
|
|
Dwie rzeczy sa pewne porwanie (jesli sa wymigowane czy prawdziewe) niewprowadzaja nic dobrego w zycie takiego człowieka. Wrecz odwrotnie zycie takiego człowieka staje sie swoistym koszmarem. Te porwania to jest pogałcenie woli danego człowieka. Po drogi ludzie majacy kontak z ufo traca wiare w Boga lub ich wiara zostaje solidnie zachwiana.
Wiecej na ciekawej stronie (niestety po angielsku)
http://www.alienresistance.org/
|
|
|
Ufo mnie nie porwało , ale interesuję się zjawiskami paranormalnymi.
|
|
|
CZE MASTER. CO DO RAS TO JEST ICH KILKA. NAJWIECEJ MIAŁEM DO CZYNIENIA Z GADAMI I ICH WSPOLPRACOWNIKAMI(ROZNE RASY, ZAUWAZYLEM 4 TYPY:1 JASZCZURY, 2 ŻÓŁTOSKURE DO 1,50M, 3 O TWARZACH MLODZIENCZYCH NASZEGO WZROSTU, 4 LUDZI W KOMBINEZONACH, ZAWSZE ŁYSE), POTEM JAKO DRUDZY W CZĘSTOTLIWOŚCI KONTAKTÓW SĄ 5 SSAKI PODOBNI DO NAS W KOMBINEZONACH, A RAZEM Z NIMI WYSTĘPUJĄ 6 WYSOCY NA 3-4 METRÓW OWŁOSIENI GIGANCI(Z TĄ GRUPĄ JESTEM BARDZIEJ ZWIĄZANY EMOCJONALNIE, SĄ LUDZCY W EMOCJACH, CZĘSTO TRAKTUJĄ MNIE JAK JEDNEGO Z NICH - GADY ODWROTNIE, SĄ SZTUCZNI PRZEPROWADZAJĄ EKSPERYMENTY, TESTY, BADANIA). POZA NIMI MIAŁEM JESZCZE DO CZYNIENIA Z KILKOMA RASAMI CHYBA NIE DZIAŁAJĄCYMI W JAKICHŚ KOALICJACH: 7 CAŁE ZIELONE WILGOTNE ZMIENIAJĄCE KSZTAŁTY POSIEDAJĄCE WIELKA FLOTĄ KULISTYCH POJAZDÓW OTWIERAJĄCE PORTALE, 8 COŚ JAK GADY ZIELONE Z CIEMNYMI CETKAMI NA SKÓŻE I CZARNYMI OCZAMI(MOŻE TEŻ Z EKIPY GADÓW), 9 I SWIETLISTYMI ISTOTAMI PEŁNYMI MIŁOŚCI. GADY CZĘSTO UŻYWAJĄ ILUZJI, HOLOGRAMÓW I DZIĘKI NIM ZMIENIAJĄ WYGLĄD WIĘC NIE ZAWSZE MOŻNA MIEĆ CO DO ICH WYGLĄDU PEWNOŚĆ, SSAKI NIGDY NIE UŻYWAJĄ CZEGOŚ TAKIEGO, SĄ NATURALNI NAWET OWŁOSIENI NIE ZMIENIAJĄ SWEGO WYGLĄDU CHOCIAŻ MOŻNA SIĘ ICH PRZESTRASZYĆ(OWŁOSIONYCH WIDZIAŁEM DWA TYPY O SIERŚCI I DŁUGICH WŁOSACH BRĄZOWYCH I BIAŁYCH). MIALEM TEŻ KONTAKT Z ZETAMI PO POZNANIU PEWNEJ DZIEWCZYNY, KTÓRA MA ZNIMI KONTAKTY(JEST JEDNĄ Z NICH), ALE JAKOŚ ICH NIE TRAWIĘ, SĄ NAPRAWDĘ ANALFABETAMI POD WZGLĘDEM EMOCJONALNYM, MOŻE NAWET SĄ WRODZY. ŻAŁUJĘ, ŻE NIE MAM WIĘCEJ KONTAKTÓW Z SSAKAMI, CHOĆ MYŚLĘ, ŻE SĄ OSTROŻNI W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE MAM TEŻ DO CZYNIENIA Z GADAMI, ALE KREW ZNACZY DLA MNIE WIĘCEJ NIŻ STRACH PRZED GADAMI, W KOŃCU SSAKI TO NASZA RODZINA. A CO DO RAS I ICH STOSUNKU DO NAS, EKSPERYMENTÓW ITP ITD WSPÓŁPRACY JEDNYCH Z DRUGIMI TO MYŚLĘ, ŻE TO WSZYSTKO JEDNA WIELKA POLITYKA, Z KTÓRĄ MAMY DO CZYNIENIA RÓWNIEŻ NA ZIEMII. A MOŻE JEDNI SĄ, ŻE TAK POWIEM, OD ŻYCIA I CIESZENIA SIĘ TYM, A DRUDZY SĄ Z OBSŁUGI TECHNICZNEJ TEGO ŻYCIA. JEDNI SIĘ WCIELAJĄ, A INNI OBSŁUGUJĄ TE WCIELENIA.
POZDRO
TRILINI CZOJ
ODPOWIEDZ WYSYŁAJĄC MEJLA NA: sekoe@op.pl(...DZIWNA NAZWA?, TO IMIĘ JEDNEGO Z GŁÓWNYCH GADÓW, KTÓŻY NA MNIE EKSPERYMENTOWALI, TAKI ŻART, MUSZĘ ZMIENIĆ NIEDŁUGO KONTO NA <<TRILINI CZOJ>>, KTÓRE JEST MOIM PRAWDZIWYM IMIENIEM (CHOĆ NIEZIEMSKIM, BO TAK DO KOŃCA TO NIE JESTEM STĄD))
TYLKO SIĘ NIE PRZESTRASZ, LUB NIE POMYŚL, ŻE JESTEM WARIATEM.
|
|
|
tak piszecie, piszecie... aja czytam i czytam=D moglabym bez przerwy... ale ja juz nie wiem czy żartojecie z tymi rasami czy to na serio.. bo tu czytam opisy tych ras, ktore można łatwo porownac ze startrekiem=) Coraz bardziej mnie to wciąga...
|
|
|
Spotkała mnie niesamowita hostoria pobodna do tej którą opisuje wyżej ta dziewczyna, również wydaje mi sie iż miałam do czynienia z jakąś inną cywilizacją - to było w piątkowy wieczór w okolicach Krościenka nad Dunajcem, kiedy wracałam wieczórem do domu przez lasek poraziło mnie w oczy potwornie mocne światełko z początku myslałam że ktoś jedzie na długich światłach więc zatrzymałam się i czekałam aż przejedzie jednak światło zatrzymało się i skupiło na mnie jak przez mgłę zauważyłam 3 stworków poruszających się w moim kierunku - chciałam cos powiedzieć ale zaniemówiłam poczułam taki bezwład nie wiem cięzko to okreslićcoś jak we snie chce sie coś powiexzieć a niemozna tak jakby człowiek coś mówił a niesłyszał mimo to własnego głosu, nie bardzo rozumiałam co oni do mnie mówią - może dlatego ze nic nie mówili tylko spoglądali na siebie i wiedzieli co kto ma robić, potwornie się przeraziłam i najprawdopodobniej straciłam przytomność bo nic nie pamiętam od tamtej pory, mam niweielkie znamie pod paznokciem w palcu u nogi ttym największym, co jakis czas odczuwam bóle głowy ktorych wczesniej niemiałam, a minęło już sporo czasu nikomu o tym nie mówiłam byłam u lekarza to stwierdził i mam kłopoty z żołądkiem, że zle sie odżywiam ale to nieprawda nie wiem czy nie mam czegoś w sobie, czasem czuje swędzenie w okolicy podbrzusza, a pod paznokciem u nogi coś mam pod skórą próbowałam to wygrzebać pilniczkiem do paznokci ale jest twarde i boli jak sie to dotyka, nie wiem czy to jakiś mini nadajnik troche sie boje juz nie pamietam kiedy udało mi sie bezstresowo zasnąć od sierpnia ciągle miewam jakieś koszmary, nie wiem czuje sie jak królik doświadczalny - czy ktoś jest w stanie mi pomóc i nienasmiewać sie ze mnie??? tylko po prostu pomóc
|
|
|
PROSZĘ PODAĆ SWÓJ PRZYPADEK REDAKCJI KWARTALNIKA UFO I DANE PERSONALNE. JEŚLI TO PRAWDA, WARTO TO ZBADAĆ.
|
|
|
Witam. Chciałem napisać tu też o swoim przypadku, ale wątpie że ktokolwiek mi uwierzy bo to co napisze moze przypominać kiepskie opowiadanie ale tak nie jest !! Czasem śnią mi sie jakieś osoby zdażenia lub obrazy, nie było by w tym nic dziwnego ale... Np. kiedys sniło mi sie że byłem u kolegi i oglądałem jego nowe meble, i nastepnego dnia poszłem do kolegi i żeczywiście miał nowe meble ale te meble były identyczne jak we snie wszystko było ustawione jak mi sie śniło każda figurka drobiazg były na tym samym miejścu !! nawet plama da dywanie była taka sama jak we śnie ale nigdy wczesniej u tego kolegi nie byłem, to bardzo dziwne ale do tej pory nikt mi nie wierzył wszyscy tylko sie smiali więc o kolejnych snach (wizjach) nic nie mówiłem. Czasem też słysze dziwne jakby sygnały, nikt tego nie słyszy tylko ja, albo dziwną mowe jakby w jakimś starym języku. Ale pewnie większośc z was nawie mnie oszustem,głupkiem,albo psycholem. Tą kwestie zostawiam dla was, wiem że są ludzie którym takei zjawiska nie są obce.
|
|
|
Melkor ja Ci wierze i bardzo Ci wspolczuje, bo moim zdaniem jestes objety programem : Aktywna Aureola Wysokiej Czestotliwosci fal - Program Doswiadczalny czyli po prostu HAARP. Oni sa w stanie robic wszystko. Przekonalam sie na wlasnej skorze. Moga podkladac glosy, obrazy, rozne dzwieki. Nawet moga Cie kilac. Napisz do mnie : maryla@iinet.net.au Przesle Ci moje materialy. Jest tego 8 stron maszynopisu i tez jeszcze nie jest to wszystko, co ja przezylam. To jest jedyna w tej chwili bron HAARP, ktora moze robic te wszystkie rzeczy. Wazne jest wlasnie, zeby o tym glosno mowic i podawac przyklady najblizszym zeby wierzyli i nie sugerowali choroby psychicznej. TO JEST BARDZO WAZNE !!! Pozdrawiam.
|
|
|
TRILINI CZOJ,odpowiedz mi,mongolsko-tybetański odmieńcu pod subtelną,parapsychologiczną kontrolą gadów najmocniejszej w bliskim nam Wszechkosmosie Supercywilizacji, jakie mają oni zamiary w stosunku do rozwoju Słowiańszczyzny czyli do "superethnos'u"słowiańskiego ciągnącego się w naszych wspólczesnych nam czasach od Odry po Władywostok i od Triestu,Koperu poprzez Beograd i Sofię ku Kijev'owi i Krasnodarowi i Taszkientowi oraz Biszkekowi(byłemu Frunze)i Duszanbe w Tażdżikistanie(żyją w tych miastach jescze mniejszości słowiańskie czyli rosyjskie).Drugim takim supercywilizacyjnym"superetnos'em" jest etnos germański(White Anglo Saxons Protestants) ciągnący się od Odry poprzez NL,Flandrię ku British Islands oraz od Wiednia ku Sztokholmowowi i Kopenhadze oraz przez Ocean Atlanycki-od New York po San Diego i od Cieśniny Beringa ku Fort Lauderdale na germańskiej,anglosaxońskiej Florydzie oraz "enklawujący"na Antypodach; w Australii i Nowej Zelandii oraz częściowo także w Republik vaen Suid Afrika...
|
|
|
Wpadłem Tylko Na Chwilę.. Życzyć Wam Wszystkim Ogólnie Powodzenia W Nadchodzącym Okresie Totalnej Przemiany...Bedzię Wielka Jatka Istot Ludzkich..po Prostu Rzeźnia..Co Już Sie Zaczyna..a Wszelkie Kataklizmy i Liczba Ofiar w Nich Bedzie Postępować Geometrycznie...
..cóż Rzec...Mam Tylko Nadzieję..że niektorzy Z Nas Przeżyją Ostateczną Fale Roku 2012 .. i SPotkają sie Na "Nowej Ziemi" Pod "Nowym Niebem"... ..
Powodzenia!! ... Bitwa Trwa...
|
|
|
słuchaj jeśli to jest prawda w co powątpiewam,ale załuzmy że jest to prawda napisz do Nautilusa www.nautilus.org.pl wejdz sobie na tą stronkę....oni ci pomoga...
|
|
|
DENTAKU, JEZELI ZAKŁADASZ MI, ZE JESTEM MONGOLSKO-TYBETANSKIM ODMIENCEM, TO W TAKIM RAZIE ZA KOGO UWAZASZ SIEBIE? ODPOWIEDZ. CO DO MNIE TO JESTEM NOWA FORMA POWSTALA W TYM CZASIE I JAK DOBRZE ROZUMIEM PEWNE SUGESTIE ZE STRONY TYCH, Z KTORYMI MAM KONTAKT, TO JESTEM POLACZENIEM ARCHETYPALNYCH ENERGII WILKA I SMOKA(ZRESZTA NIE PIERWSZY TO RAZ). MOIM ZYWIOLEM JEST OGIEN/SWIATLO WIEC JEST TO NAPRAWDE WYBUCHOWA MIESZANKA, NIE MYLIC Z NEGATYWNOSCIA/POZYTYWNOSCIA, W JAKIMKOLWIEK STANIE EMOCJONALNYM JESTEM ZAWSZE DUZO SIE DZIEJE, CZASAMI TEGO SWIATLA JEST TYLE ZE CZUJE JAK MNIE PALI(TO NIC ZLEGO, BO WYPALA WSZYSTKIE NEGATYWNE NALECIALOSCI, KTORE ZBIERAMY W CIAGU DNIA). CO DO ISTOT NIE JEST WAZNE JAKIE MAJA PLANY Z NAMI ZWIAZANE, LICZY SIE TO CZEGO TY CHCESZ - NIC INNEGO SIE NIE LICZY. WIEM JAKA MOJA BEDZIE W TYM WSZYSTKIM ROLA, BO PODOBA MI SIĘ PLAN JAKI W STOSUNKU DO NAS MAJA SSAKI, POMAGAC NAM W DZIALANIACH I PRZEKAZYWAC DOSWIADCZENIE,WSKAZOWKI, BYSMY SAMI WYPRACOWALI NOWA JAKOSC, STALI SIĘ NOWA RASA KOSMICZNA I NIE POWTARZALI STARYCH WZORCOW NP. GADZICH. NIE WYDAJE MI SIE, BY GADY ROZPATRYWALY RASE BIALA JAKO SLOWIAN, SKANDYNAWOW, GERMAN, ANGLOSASOW I INNYCH OSOBNO. DLA NICH WSZYSCY JESTESMY ZIEMIANAMI. BIALI I CZERWONI MAJA WIECEJ ENERGII WILKA, A ZOLCI I CZARNI SMOKA(ARCHETYPALNIE). NATOMAST SLOWIANIE ODEGRAJA DUZA ROLE W EURAZJI I WSZEDZIE TAM GDZIE SIE ZNAJDA, ROWNIEZ EMIGRANCI(ALE O TYM WIE KAZDY Z ROZNYCH ZRODEL). GADY NIE SA NAJMOCNIEJSZE POD WZGLEDEM HIPOTETYCZNEJ WOJNY, SA RASY SILNIEJSZE I OD NICH, LECZ POSIADAJACE WYZSZA KUTURE DUCHA I DLATEGO NIE WOJUJACE. STRATEGIA GADOW OPIERA SIE W GLOWNEJ MIERZE NA KONTROLI UMYSLOW, MANIPULACJI, ALE TYLKO W CZASACH POKOJU, WIEDZ, ZE MAJA POTERZNYCH WOJOWNIKOW. SSAKI BARDZIEJ PRACUJA ZE SWIATLEM METODAMI RACZEJ NATURALNYMI, KTORE PRZEZ LUDZI BYWAJA ZLE ROZUMIANE, ALE SA NIESZKODLIWE W POROWNANIU Z TYM CO ROBIA GADY, A WLASCIWIE ICH POPLECZNICY, BO ZWIERZCHNICY TAK JAK I NA ZIEMII "UMYWAJA" RECE LUB DOBRZE SIĘ UKRYWAJA. MYSLE, ZE TO CI WYSTARCZY, JESLI NIE, PROS O WIECEJ LUB SZUKAJ SAM.
POZDRO
TRILINI CZOJ
|
|
|
CZE POMOCY!!!PRAWDZIWEJ!! Z TEGO CO OPISUJESZ JASNO WYNIKA ZE MIALAS KONTAKT, ORAZ PRZEPROWADZONO NA TOBIE STANDARDOWE TESTY I PROCEDURY MEDYCZNE. MOZE LEKAZ MIAL RACJE I MASZ FAKTYCZNIE KLOPOTY Z ZOLODKIEM, JEDNAK MYSLE ZE W TYM PRZYPADKU JEST TO ZWIAZANE Z TYM CZEGO DOSWIADCZYLAS, CHOC WSZYSTKIEGO NIE PAMIETASZ, POZA TYM DOCHODZI STRES PO PRZEZYCIU CZEGOS O CZYM TRUDNO POROZMAWIAC ZE ZWYKLYM CZLOWIEKIEM. KOSZMARY MOGA BYC POWRACAJACYMI WSPOMNIENIAMI TAMTEGO WYDARZENIA, PROBOJA SIE PRZEBIC DO SWIADOMEJ CZESCI TWOJEGO UMYSLU, ALE MOGA TO BYC ROWNIERZ KOLEJNE ZDARZENIA, MYSLE, ZE W OBECNYCH CZASACH NA JEDNYM SIE NIE KONCZY. ODNOSNIE IMPLANTU W TWOIM PALCU TO JEST Z NIMI TAK, ZE SA POLACZONE DO ZAKONCZEN NERWOWYCH W POBLIZU, KTORYCH SIE ZNAJDUJA, IM WIEKSZY IMPLANT TYM WIECEJ POLACZEN. JEST TO MIMO WSZYSTKO PRYMITYWNA TECHNIKA I NALEZY DO RASY Z POZIOMU 4 GESTOSCI, BARDZO NASTAWIONEJ NA TECHNOLOGIE. WYRWANIE TAKIEGO IMPLANTU BEDZIE WIAZALO SIE Z DUZYM BOLEM, LEPIEJ JAK BY SIE TYM ZAJAL CHIRURG, ALE TO RACZEJ NIE MA SENSU, BO TE ISTOTY WSZCZEPIA CI NOWY, DECYZJA OCZYWISCIE NALEZY DO CIEBIE. NIE WIEM JAK MOGLBYM TOBIE POMOC, MNIE NP NIKT NIE MOGL POMOC, BO KTO WIEDZIALBY JAK? SADZE, ZE POWINNAS POZNAC TE ISTOTY TAK BLISKO JAK TO JEST MOZLIWE, CHYBA, ZE ONI NIE BEDA CHCIELI, LUB ZROBIA CI COS TAKIEGO CO CIE OD NICH ODEPCHNIE. JEDNO JEST PEWNE, NA PEWNO CHCIALBYM WIEDZIEC COS WIECEJ W SPRAWIE TWOICH KOSZMAROW, TO JEST WSKAZOWKA CZY SKONCZYLO SIE NA JEDNYM CZY KONTAKT NADAL TRWA. POZA TYM NAPISZ MI CO SADZISZ O MOIM SPOJRZENIU NA TWOJE DOSWIADCZENIA I O WSKAZOWKACH, KTORE CI OPISALEM.
PISZ NA ADRES: sekoe@op.pl
POZDRO
TRILINI CZOJ
|
|
|
TRILINI CZOJ odpowiem Ci tylko jednym słowem :TAK.O szczegółach nie wolno mi mówić.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |