Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Seminarium Zlot Aniołów
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1

ZLOT ANIOŁÓW w Warszawie inspiracje z wyższych wymiarów 4-5 kwietnia 2009 Dom Kultury "ŚWIT" Warszawa ul. Wysockiego 11 Każdy spotkał anioła - nie każdy o tym wie... Jak wypatrywać aniołów, jak je zapraszać do stołu, jak z nimi śmiać się i płakać - jak się w tym wszystkim połapać? Przyjdź lub przyleć ze swoim aniołem i bądź świadkiem tego niecodziennego zdarzenia. Szamani, artyści, terapeuci, egzorcyści; wszyscy w skupieniu biedą mówić o zbawieniu od grzechu, lęku, chciwości i o życiu pełnym piękna miłości... Oprócz galerii obrazów, aniołów i kryształowych kosmicznych braci, wystąpią z wykładami: Jan Witold Suliga, Teresa Serafinowska, Jerzy Prokopiuk, Błękitna Strzała Tęczy z rodziną kryształowych czaszek (Dasy Shapiro z Holandii), Sebastian Minor, Ida Segerros (ze Szwecji), Wojciech Eichelberger, Seweryn Ebertowski i inni... Program, informacje i zapisy na stronie www.mojeezo.pl Tel: 604297743, mail: biuro@mojeezo.pl Nr konta u organizatora, dowód wpłaty stanowi o rezerwacji miejsca na sali.

www.mojeezo.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.