Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ufo czy po prostu strefa X?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

W samym sercu The United Stains Of America leży takzwana strefa X. Jest ona zamknięta dla ludzi postronnych i zwyczajnych cywili, a przeznaczona dla sił wojskowych. Co ciekawe z tej właśnie strefy ( a właściwie tajnej bazy danych , o cząsteczkach DNA tej strefy ) pochodzi legęda o UFO.Legęda czy może zupełna bujda? Hackerzy udowodnili ,że śliskie ręce amerykańskich komandosów.. przepuściły najwarznejsze informacje ( w których udowodniono ,że UFO to tylko bajeczka dla naiwnych) a tak naprawde jest niewyjaśniona siła...... (jakieś ciało obce... żyjące w sercu ziemi) siła która porusza się z prendkością światła... a temperatura tej siły to ponad 20000 tys. stopni celsjusza!

ROTFL :D

Buhahaha. Wiem ze napewno to z przejęciem pisałeś, ale to jakaś bajka dla mnie.

Po pierwsze to nie bajeczka!! A podrugie to ja jestem ONA ... dziewczyna, prosze mnie nie obrazać publicznie , jakbyś mógł.

podaj jakies linki i udowodnij :P

legenda o muminkach nabiera racji / Zapraszam do klubu spalonych mózgó i poprzeplalanych soczewkach . To klub dla ludzi all nation :) Banan hahahahahhahaa ... czyż to ie pojebane że kręcimy się w kółko , niby wiecie to co wiecie , ale ja wam powiem - GÓWNO WIECIE :) POZDRAWIA VI WYMIAROWY PODRÓZNIK ZE ŚWIATA BANANÓW PECACE PEPOLE!!!! HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

alex nie spuszczaj się nikt po tobie tego nie wciągnie , chyba że ty sam pozdrawiam kultururlanie z krainy roślin niepodlewanych . Rabarbar baltazar pozdrawia ten forum , on mówić że mieszka we mnie , ja mam wiele imion ale jedno oko hie hie hie idę puścić pierda , to taka sonda nietechniczna hehehehehehhehehehehehehehehehehehehehe

O pani obrażalska :D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.