Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kto mi odpowie na to pytanie? (dla kobiet)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 74

:*

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

wyckret:
Emocja, to forum było pogięte na długo zanim tu trafiłaś. Wątpie czy to sie zmieni.
Wyckret-ale i tak tutaj zostane,bo poznalam tutaj kilka wartosciowych i cudownych osob ,ktorzy moga mnie wiele nauczc! Pozdrawiam!

emocja:
Tak na koniec dobra rada (mys i pisz )---nigdy odwrotnie ,bo conajmniej idiote od wczoraj z siebie robisz!Starasz sie obrazac,pokazywac jaka to racje masz ,tylko dlatego ze ktos zwrocil uwage ze temat nie pasuje do forum.Skad tyle agresji w Tobie PANIE PSYCHOLOG?Konwersacje terzba umiec prowadzic i prowadze je raczej tylko z ludzmi na poziomie i nie koniecznie musi to byc forum.A skoro tak wiele razy juz pytales co tutaj robie,to Ci odpowiem : Czytam i nabywam wiedze ,od madrych inteligentnych ludzi ,ktorzy poza problemami z trojkatami i durnymi rozmowami jakie Ty prowadzisz,maja cos wiecej do przekazanie!Poczytaj sobie starsze informacje i zastanow sie czemu tutaj jestes,bo nie tylko ja jestem tego zdania ,ze pewne rzecz tutaj nie pasuja ,nieraz ten temat byl poruszony,wiele osob to drazni i w podtekstach o tym mowia,lecz trzeba rozumiec (podteksty) intelingentny czlowieku!Zreszta swoj intelekt od wczoraj usilnie starasz sie nam pokazac,blyszczysz ja setka zarowk ,ale to tylko tobie sie tak wydaje:-)
Ja Ciebie jeszcze nie obraziłem :),tylko stwierdziłem jaka jesteś nic poza tym:).Zgodzę się z Tobą jeśli chodzi o tematy tego typu co ja założyłem,ale czasami lepiej porozmawiać o tym i dowiedzieć się kilka ciekawostek niż żyć fikcyjnym świecie(czy pomyliłem forum? może i tak,ale mi tu jest dobrze;)).Teraz coś ode mnie " Skad tyle agresji w Tobie PANIE PSYCHOLOG? ",właśnie tutaj bym się sprzeczał,ponieważ Tobie coś się ciągle nie podoba a nie mi,piszesz że chce udowodnić jaki to ja nie jestem,ale to tylko gra słowna.To napisz mi proszę jak ja jestem idiotą to Ty kim jesteś? ,zabłyszcz nam jak gwiazdeczka na niebie.Należysz do grona osób które szukają zaczepki i prowokują np.do takich konwersacji jak ta:).Ale i tak każdy z nas ma swoje zdanie na ten temat i myślimy (na szczęście) inaczej.Więc teraz stwierdzenie do Ciebie kompleksowa kobieto,jak coś SIĘ TOBIE NIE PODOBA TO NIE CZYTAJ!.I nie stwarzaj takich sytuacji,bo ... nie chce Cię obrazić;)(bo zaraz stwierdzisz,że jestem agresywny;)) Pozdrawiam nicze: jest to tracenie czasu na sprawy mało istotne dla większości.
emocja:
I Wlasnie ja go trace na rozmowy z jakze inteligentnym mlodym czlowiekiem!
W sumie masz rację jestem młodym człowiekiem;). Może jesteś mądra ,ale na pewno nie inteligentna " kobieta " ;)

emocja:
wyckret: Emocja, to forum było pogięte na długo zanim tu trafiłaś. Wątpie czy to sie zmieni. Wyckret-ale i tak tutaj zostane,bo poznalam tutaj kilka wartosciowych i cudownych osob ,ktorzy moga mnie wiele nauczc! Pozdrawiam!
Przyda Ci się;)

Gdyby glupota swiecila ,wygladalbys jak Los Angeles noca ;-)

emocja:
Gdyby glupota swiecila ,wygladalbys jak Los Angeles noca ;-)
Polubiłem Cię hehe:)

Witajcie Kochani. Po raz pierszy jestem na tej stronce.. wcześniej miałam problemy, aby się tu dostać--błąd serwera?..nie wiem..Bardzo proszę, o odpowiedź na moje pytanie. Życie nie ulożyło mi się po raz kolejny, czeka mnie najprawdopodobniej drugi rozwód, mój ukochany dom, o który tak walczyłam runął..nie miałam już siły. TAK BARDZO mi przykro, oskarżam siebie..mimo, że w jakiś sposób ułożyłam sobie teraz życie, nie wiem czy to dobry wybór..tęsknię za mężem i nie potrafię przeciąć węzła do końca. Moje pytanie brzmi, czy jeszcze się zejdziemy? Proszę, czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie. Kaja. -------------------------------------------------------------------------------- kaja23

kaja23

kasiula709 W skrócie: nie oskarżaj się, nie walcz, zaakceptuj, wyciągnij wnioski, odzyskaj energię, próbuj nowości, buduj dalej (siebie). Więcej doradzić się nie da. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Tylko ktoś naprawdę rozumny i buddysta choć pewnie o tym nie wie, że nim jest mógł napisac coś tak mądrego !!! duzy ścisk za takie ładne słowa Raptor

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Tylko ktoś rozumny może zrozumieć takie słowa :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

.

http://www.cudownymedalik.pl/LP,16?ka=002102&gclid=CLzRz-aR5pgCFZiT3wod8wF7cQ macie to w swoich domostwach ? ;-)

Mnie tam madrosc nie przeszkadza w przewleklej depresji :)

Olla:
mądrość idzie w parze z poczuciem humoru i radościa życia
ojej a ja mam takie poczucie humoru które tylko mnie śmieszy. Do jakiej grupy trafię? ;)

Smok:
Do jakiej? Trzecie pudełko po lewej, drugie jest moje... ;)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 74
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.