|
|
Zobaczcie jaki tekst ostatnio wpadł mi w ręce:
"OBJAWIENIE DANE PRZEZ PANA JEZUSA OJCU PIO
Godzina Mojego powrotu jest bliska. Aniołowie Moi powołani do tego zadania będą uzbrojeni w miecze. Uwaga ich będzie zwrócona przeciw bezbożnemu.
Z chmur powstaną ogniste orkany i strumienie lawy spadającej na ziemie.
Burze, pioruny, powodzie, trzęsienia ziemi będą nieustannie.
Ogniste plagi występować będą w różnych krajach i będzie padał ognisty deszcz.
Rozpocznie się to w bardzo zimną noc.
Grzomoty i trzęsienia ziemi będą trwać trzy dni i trzy noce. Będzie to dowodem, że Bóg jest Panem. Ci wszyscy ,co wierzą we Mnie i wierzą Moim słowom niechaj się nie lękają, bo Ja ich nie opuszczę, a w szczególności tych, którzy to niniejsze ostrzeżenie podają innym do wiadomości dla ich dobra, ażeby się nawrócili do Boga i źle nie czynili.
Daję wam znaki, ażebyście się na to przygotowali. Noc będzie zimna i wiatr będzie huczał.
Nastąpią grzmoty , a wtedy zamknijcie drzwi i okna i nie rozmawiajcie z nikim poza domem.
Uklęknijcie przed krzyżem i módlcie się za swoje grzechy. Podczas gdy ziemia będzie się trzęsła, nie wyglądajcie na zewnątrz, bo gniew Boży jest święty, czyli wymaga podwójnego szacunku.
Kto tej rady nie posłucha, zginie. Kto cierpi jako męczennik nieustannie, umrze jako męczennik i wejdzie do Królestwa Niebieskiego. Na trzecią noc ustanie ogień i trzęsienie ziemi. O świcie zaświeci słońce. Aniołowie w ludzkich postaciach zstąpią na ziemię przynosząc ducha pokoju. Niezmierna radość będzie wznosić dziękczynne modły do Boga.
Kto jest w łasce i czci Matkę Najświętszą, temu nic się nie stanie. Kara jaka spadnie, nie może być porównywana z inną karą, jaką Bóg dopuszcza na stworzenie świata. Jedna trzecia ludzkości zginie. Powaga chwili skłania Mnie do zwrócenia uwagi, że wielkie niebezpieczeństwo zagraża całej ludzkości, jeżeli się nie odmienią. Nikt nie zna dnia ani godziny kiedy to nastąpi. Jedynie Ojciec Mój wie o tym. Pamiętajcie o tym napomnieniu, które wam podaje, a nie lekceważcie go sobie ponieważ niebezpieczeństwo jest blisko i już krótki czas.
Należy go wykożystać i nie poddawać się złu, ani ustępować przed złem. Nie będzie usprawiedliwienia, że nie wiedzieliście o tym. Niebo was ostrzega, choć ludzie się tym nie zrażają, ale wtedy bedzie już za późno. Wyłoni się gaz z białej mgły poprzez ciemność (noc). Wypowiedzenie wojny od Budapesztu do Norymbergii, od Drezna do Zagłębia Ruhry, Królewiec. Przylecą czarne i szare ptaki od południa z taką mocą ,że zasłonią niebo. Kwaterą ich będzie Petersburg koło Rosjan. Ale wpierw spadnie bomba koło kościoła w bawarskim lesie i zniszczone zostanie wszystko. Nikt nie będzie mógł przekroczyc tych stron. Będą różne straszne pojazdy we wsiach i miastach. Południowa Anglia i biegun północny znikną na zawsze. Powsatną nowe lądy. Zginie Nowy York, Marsylia, Paryż, Ruslany, Hatsburg i Wiedeń. Zostaną oszczędzone kraje na południe od Dunaju, nie odczują wojny. Lecz kto z nich spoglądac będzie w kierunku zniszczenia to serce jego nie wytrzyma strasznego widoku.
Po trzecz dniach ukaże się na niebie od północy krzyż. W jedna noc zginie wiecej ludzi nizw czasie dwóch wojen światowych. Po tym wszystkim wiara będzie wielka. Po tych okropnościach nastąpią złote czasy.
Trwajmy w stanie łaski, bez grzechu ciężkiego, bo jesteśmy na łasce Boga, który pragnie dobra swoich dzieci, by je zabrać do Siebie w chwili najbardziej odpowiedniej. Musimy sie modlić o zbawienie dusz. Dajcie dobry przykład wszystkim - Kapłan Pio , Kapucyn"
|