Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
zapolujmy na smoka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

Tytulowym smokiem byl by Remote Viewing Target w postaci sobotnich wynikow lotto. Skad to porownanie? Kazdy smok ma w swoim skarbcu co najmniej milion zlota a w pojedynke trudno jest go pokonac. Celem jest zgromadzenie druzyny jasnowidzow do pokonania tego problemu heh. Przeprowadzilem juz taki eksperyment z udzialem 4 osob i rezultaty sa interesujace. Przyjmuje zapisy do nowej wiekszej grupy- podawac doswiadczenia zwiazane z RV jak i tematem lotto.

Widze, że tu też prowadzisz nabór :D

Tak, im wiecej tym lepiej- zreszta mysle ze zawsze ktos odejdzie z czasem, dlatego trzeba sie postarac zeby nonstop druzyna miescila sie w granicach 10 osob. ps. masz juz typowania? :-p zapomnialem Ci chyba powiedziec ze wszystkie beda zamieszczone na mojej stronie www- potem podam Ci linka, znajduje sie tam tez eksperyment nr.1

DWUZNACZNY TYTUŁ.

małe sprostowanie w środę też można wygrać ;) samotny łowca zgarnia całą pule, więc po co tworzyć drużynę [%sig%]

No coz cos za cos- wieksza wygrana= mniejsze szanse na wygrana (tak male ze nigdy w zyciu nie uda Ci sie to- wiec po co walczyc samemu) Zreszta wszystko jak narazie jest eksperymentem (ale rezultaty jakies sa np. dzieki wspolpracy trafilem dwojke a dotej pory przez ostatni czas- co najwyzej jedynke) Wciaz przyjmuje zapisy- kto jest ciekawy, kto jest odwazny, jest lowcą przygod, Warlordem- zapraszam

Na czym miałoby polegać to polowanie na smoka?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.