Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Poważne pytanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

Prosze nie pisac głupot :-)- jeśli ktoś wie tyle co ja na temat prosze czytać a nie pisać ! Mianowicie jak mozna bez robienia delikwentowi krzywdy sprawdzic czy ktoś jest Medium? Są moze jakieś testy tudziez badania ktore mozna "domowym" sposobem wykonać ..?

Ty się rychu nie mądrz, tylko napisz coś u mnie, bo o zakochaniu się od pierwszego wejrzenia, temat jest stokrotnie ważniejszy niż "jak mozna bez robienia delikwentowi krzywdy sprawdzic czy ktoś jest Medium? ". Zauważ że do mnie napisano 5 wypowiedzi, a do ciebie nikt;)

No dobra, trochę przesadziłam... Sorki... Naprawdę przepraszam.

hahaha ale sie ubawiłem . Nie odebrałem Twojej wypowiedzi serio po przeczytaniu pierwszej wiadomości. Po przeczytaniu drugiej zaś...........nic nie skomentuje. Co sie tyczy Twojedo tematu - tam jest taki tłok ze gubie się w tych wszystkich pięciu postach PS temat jest stokrotnie ważniejszy niż "jak mozna bez robienia delikwentowi krzywdy sprawdzic czy ktoś jest Medium? ". - jeśli chodzi o tą kwestie trzeba uwazac naprawde poniewaz zabawy zle sie konczą

Nie sądzę. Czyżbyś mi groził?! :)

Cool napędzasz mi popularność! za moment moj temat będzie "wazniejszy" od Twojegp licząc w kategoriach matelatycznych.

No jasne, jasne. Może byś lepiej coś jeszcze dopisał do mojego, bo jak sam widzisz utrzymuję twój temat przy życiu...;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.