Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kto zna moja przyszlosc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

no wlasnie kto przeepowie mi moja przyszlosc zwiazana tylko iwylacznie z moja choroba z ktora sie miotam juz 3 miesiace bez skutku ciagle bol bol i bol chce zyc normalnie juz nie daje sily czy to sie w koncu skonczy blagam pomozcie aga ur 12 02 1976

Pamiętaj, że przepowiednie nie leczą chorób. Pokazują tylko najbardziej prawdopodobny rozwój wydarzeń na podstawie twojego obecnego stanu psychicznego itp. Owszem, przepowiednia może ostrzec przed zagrożeniem, ale może też rozleniwić i doprowadzić do tragedii. Ja się w przepowiadanie dlatego nie bawię, więc w tym sensie nie pomogę (zwróć się o pomoc w temacie ZAKLECIA). Ode mnie tylko dodam, że pozytywne nastawienie i wizualizacja stanu pełnego zdrowia skutecznie przyspieszają naturalny proces leczenia. Popróbuj trochę ze sobą, ból też można w ten sposób ograniczyć (bez bólu łatwiej się potem skupić na leczeniu). I uważaj na cukier, bo zwiększa wrażliwość na ból. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

uwierzze proboje juz ze soba ale niedlugo normalnie chyba skocze z dachu napisalm w temacie zklecia ale chyba cos mi sie pomylilo i wyskoczyl mi nowy temat bardzo przepraszam a moze widzisz choc mala nadzieje dla mnie

Nadzieja jest zawsze, bo wszystko tak naprawdę zależy od Twojej woli i chęci życia. Jeśli chcesz i masz w tym cel, to zawsze sobie ostatecznie poradzisz z chwilowym załamaniem. Warto uwierzyć w siebie bo to daje później znacznie więcej satysfakcji i zadowolenia z życia. Wszystko to polega na przezwyciężaniu problemów. Kiedyś też leżałem kilka dni z ciężkimi bólami i wiem jak to jest, kiedy człowiekowi odechciewa się życia. I wiem też dzięki takim doświadczeniom, że poddawanie się jest bez sensu; to jak kupienie biletu za 5tys. do Australli i wyrzucenie go tuż przed odprawą, ze strachu przed nowymi wyzwaniami. Strach ma wielkie oczy, ale trzeba wiedzieć czego się chce, wtedy z każdej sytuacji jest wyjście. Ludzie przeżywali obozy koncentracyjne bo wierzyli, że im się uda i nie załamywali się. Potęga podświadomości działa zawsze, więc dobrze żebyś się pozytywnie programowała, umysł sam wykona za Ciebie robotę, bo aktywnie współdziała z otaczającą Cię rzeczywistością. Dodatkowo, jeśli masz takie możliwości, to warto skorzystać z czyjejś pomocy i zainteresować się poradą specjalisty od medycyny naturalnej. Nie wiem jaki masz problem zdrowotny, ale wiem, że nie ma rzeczy nie do przezwyciężenia. I polecam na śniadanie żółtka jaj, masło, oliwę z oliwek, seler, marchewkę i czosnek ;) (możesz mi zaufać, nie choruję na nic od wielu lat), witaminy, minerały i żywe substancje odżywcze skutecznie wspomagają organizm i wzmacniają umysł. Jest to nie tyle jest nadzieja, co autentyczna możliwość. Masz po prostu szansę wyjść z tego wszystkiego sama i nauczyć się przy tym bardzo wiele :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.