Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
jak naprawic milosc?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45

witam. niedawno poklocilam sie z chlopakiem i nie wiem co mam zrobic, zeby on do mnie wrocil. jak go przeprosic? staram sie zapomniec,ale serce mi peka. co robic?

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

mysle, ze juz mi przechodzi ta milosc. spotkalam go ostatnio pierwszy raz od miesiaca. nawet dzien dobry nie powiedzial. jest teraz pod jej wplywem. ja stracilam wszystkich przyjaciol dzieki niej, ale to niewazne. widac nie byli moimi przyjaciolmi. niech sie oboje ciesza z mojej porazki. teraz mysle, ze to jednak bylo zwyciestwo. i wiem juz na pewno, ze jesli ktos wyrzadza drugiemu krzywde to wraca ona do niego ze wzmocniona sila. teraz zbieram sily do walki. juz nikt mnie nie skrzywdzi. nie dam sie. a niech ktos sprobuje, to nie recze za siebie. dziekuje jednej wyjatkowej osobie za rade. bardzo mi pomogla. pozdrawiam

JESTEM STRASZNIE DUMNA Z CIEBIE!!! Pozdrawiam Cie goraco ,buzka ;-)

Witam. Widzę, że jest już lepiej..., ale nie popełniaj mojego błędu i nie zamykaj się na innych.pozdrawiam

"dobra" to widać że tamten Cię nie kochał to nie masz się czym przejmować, zresztą minęło już pół roku, to napewno już rany się zagoiły...

teraz to wiem. on probowal wrocic po jakims czasie, ale ja juz nie chcialam. po tym jak zdradzal mnie z najwiekszym wrogiem nie bylabym w stanie na niego patrzec. teraz znowu jestem zakochana, ale tym razem wiem, na czym stoje. powiedzial mi sam, ze nie potrafi nikogo pokochac w tej chwili, bo ktos mu zlamal serce. mam nadzieje, ze z czasem cos sie zmieni, o ile nie znajdzie sobie innej, co u mnie jest standartem. zawsze "moi" faceci odchodza do innych kobiet bez slowa. chyba zdazylam sie przyzwyczaic. gdybym tylko znala powod dlaczego tak sie dzieje. moze nie jestem zbyt "dobra"? hihi, ale to zabrzmialo... niedobra dobra

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 45
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.