Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
od Boga
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Czy jestes w stanie wyobrazic sobie cene powietrza gdybys zmienil dostawce? Bog

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Ziemianie, nie traktujcie mnie jak marsjanina. Bog

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Dobre ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Marsjanie, nie jedzcie Marsów. Buk A czy ktoś wie o tym, że Marsjanie żyją obecnie na Ziemi? W sensie genetycznym (chociaż w sensie duchowym też, tylko, że zwykle wybierają ciała z marsjańskimi genami - chyba jakiś sentyment).

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

4-ta zasada dynamiki-ciało raz puszczone puszcza sie stale! Alakazam:)

Wina tuska

Igor:
Dobre ;)
- Dziekuje !
Raptor:
ktoś wie o tym
- Tak. Bylo mase experymentow i dowodow. Ostatnie dosyc glosne przeprowadzali w laboratoriach Trzeciej rzeszy.
alkazam:
puszcza sie
- Po wsze czasy ! pozdr

Jesli nie widziales dzisiejszego wschodu slonca, to sie nic nie martw. Jutro zrobie dla Ciebie kolejny, lecz inny. Bog

Nie zapomnij o parasolu, bo moze zechce podlewac moje roslinki. Bog

Powiedz dzieciom, ze je kocham. Bog

Lubię dzieci. Michael Jackson

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

Dobre !

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.