| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ladowania 11/11 - 14/10 wcale sie nie zakonczyl | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
|
Jest nowa informacja mowiaca, ze masowe ladowania na Ziemi beda mialy miejsce 11 listopada 2008. Wiadomosc zostala otrzymana przez channelingowca - Keenya Mcnamara i pochodzi od Istnienia St Germain, ktore mowi jako grupa istnien.
Przetlumaczona wersja wiadomosci i jak ja uzywac z oryginalnym, angielskim video jest na stronie => http://uk.geocities.com/pierwszykontakt/index.htm - wiadomosc zostala dodana 18/10
Tam jest rowniez wiadomosc z pokladu statku, ktory mial przybyc 14/10 wyjasniajaca dlaczego statek sie nie pokazal. Ta wiadomosc byla dodana 16/10.
|
|
|
'' text z tej strony- 14/10, statek był tam gdzie miał być, tylko nie było potrzeby żeby się pokazać''. heheh ciekawe czy 11/11 zobaczymy ich ,czy moze tez nie bedzie takiej poczeby?^^
Tak czy owkak napwno tego dnia znow spojrze w niebo z niedowiezeniem ale i tez z nadzieją ze moze kolejny szary dzien nabierze koloru?!!
|
|
Wina tuska |
|
Statek jest w tym miejscu w ktorym byc powinien.
Jesli chcesz go ujrzec, musisz nauczyc sie patrzec.
Jesli ktos czegos nie zdolal dostrzec to jeszcze nie jest dowodem, ze to cos nie istnieje. Na codzien ogladam tony powietrze i wcale sobie nie zdaje z tego sprawy dopoki sie nad tym nie zastanowie.
Mozna przytaczac takie argumenty, ale powiem szczerze, ze w tym przypadku nie przekonuja mnie. Moze jestem niedowiarkiem?
pozdr
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
nie przesadzajmy z tymi nadinterpretacjami. bo to będzie nadgorliwość a wiadomo że ona nie jest najlepsza...
prawda jest taka, że to było kłamstwo i nie co owijać w bawełne i szukać w tym pozytywnych rzeczy na siłę, że trzeba spojrzeć szerzej i nie wszystko co isnieje da się zobaczyć i td. Owszem, ale przekaz był prosty:
"Dajemy wam okazję uchwycić na ekranie ten szczególny statek. ... Podczas tej początkowej prezentacji, będziemy po prostu pokazywać wam nasz statek. Powiadamy wam ..."
i co? a gucio żadnych wiarygodnych filnów i zdj...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |