Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Mam problem z partnerem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

jesteśmy razem 3 lata mój partner jest o mnie bardzo zazdrosny (wodnik 37 lat)ja (skorpion 32 lata) nie daje mu żadnych powodów z nikim się nie spotykam . mówimy sobie o wszystkim. zawsze mój partner mówił że nigdy mnie nie zostawi chyba że go zdradzę. pomimo mojej 100 % wierności od jakiegoś czasu jest dla mnie chłodny nie odzywa się ale jak kilka dni temu powiedziałam że odchodzę to było jak dawniej . upewniał się czy go nie zostawię mówił ze bardzo mnie kocha a wczoraj znowu to samo nie wiem co o tym myśleć. może koledzy w pracy gadają mu jakieś głupoty albo sobie kogoś znalazł i niema odwagi mi o tym powiedzieć. poradźcie coś .

A jak sama czujesz? Może się znudził, może jest zbyt dużo rutyny? Kup mu coś fajnego co moze mu sprawić przyjemność ... Zaskocz Go... I uświadomo, że jedziecie na jednym wózku i od niego także zależy to jakie jest twoje samopoczucie... Wodniki tak mają że sa bardzo niezależne... daj mu chwile by przespał się z pytaniem w stylu : jak sobie wyobraża dalsze życie??? Dasz sobie rade... w końcu skorpionica a one są niesamowite jako kobietki ... zawsze znajduja rozwiązanie problemu. papa

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Olla:
Kup mu coś fajnego co moze mu sprawić przyjemność ...
Loda? :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

dzięki za radę jak to nie pomoże to będę musiała się wziąć w garść spakować się i odejść bo jeżeli ma inną kobietę to wybierze ją a nie mnie

Raptor:
Loda? :)
- a jak nie lubi? Tu jest taki, ktory lubi chloste. Moze kilka batow zalatwiloby sprawe? pozdr

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Może Gośc już się w życiu przejechał nieraz i ma uraz do kobiet i żadnej nie ufa już w 100procentach. Najbardziej mnie wkurza jak w takiej sytuacji kobiety mówią podstawa zwązku to zaufanie...heh idiotyczne.Zazwyczaj mówią to osoby mało wierne i mające coś na sumieniu... Ja nigdy nie ufam i nie wierze do końca: babom, żydom i romom pozdrawiam

Ciekawe podejście. Można i tak :) No ale z tym lamentowaniem o zaufaniu i wierności to masz rację. Można to zauważyć w polityce, najwięcej krzyczą o sprawiedliwości ci, którzy mają coś na sumieniu :)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.