| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| widzialem na niebie (nei mowie ze to ufo) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
w te wakacje widzialem okolo 4-5 razy coś dziwnego na nocnym niebie. nigdy w poprzednie wakacje tego nie zaobserwowalem. tylko w te wakacje. wyglądalo to tak: na niebie nagle pojawia się coś świecącego wielkości okolo 4 albo i więcej gwiazd polarnym razem zbitych w kupę ( wyobrazcie sobie) potem powoli zaczyna się przemieszczać w bok, i jednocześnie zmniejsza rozmiary. najpierw bardzo wolno, potem już szybciej (przypominam ze w bok i wogole nie jest podobne do spadającej gwiazdy) robi sieę coraz mniejsze aż w końcu jest takie male ze wogole nie widać. co to jest?
|
|
|
tez kiedyś coś takiego widzialam. i też w wakacje ,ale tylko raz. Podejrzewałam ,że to NOL...
|
|
|
to moglo byc cokolwiek,ale i tak wierze w ufo.............
|
|
|
Prawdopodobnie widziałeś międzynarodową stację kosmiczną. Od czasu do czasu widać ją nad Polską. Ma wielkość dużej planety. Jest dobrze widoczna dzięki rozmiarom potężnych baterii słonecznych. Pozdrawiam
|
|
|
widziałam prawdopodobnie to samo co Ty.świeciło jasnym światłem i przemieszczało się w bok.leciało powoli a potem zniknęło.też zastanawia mnie co to było.pozdrawiam
|
|
|
To był samolot albo ociągająca sie spadająca gwiazda:/ Kto wie...nie wierzę w Ufo...moze w jakieś życie poza ziemią, ale niegroźne dla nas...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |