Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Haarp jeszcze raz
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Czy przypadkiem ostatnie wydarzenia pogodowe u nas nie były wykreowane przez ruskich, tak za karę....? Był kiedyś, dawno temu na TVN taki program w Strefie 11, o domysłach niektórych polityków i meteorologów że powódź z 1997 też była za karę, za nasze wstąpienie do NATO. Może przypadek, a może nie ?

Poczytajcie, jaka mamy juz technologie. Wiemy o niej tylko namiastke. http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Hakerzy-zabojcy,wid,10302657,wiadomosc.html

Nie trzeba mieć rozrusznika serca, by ktoś nam poważnie zaszkodził falami elektromagnetycznymi. Można w ten sposób właściwie u każdego spowodować ból głowy, zawroty, nudności, zmęczenie, oszołomienie, problem z procesami myślowymi itp. Są tacy, którzy mogą powodować podobne objawy bez użycia sprzętu - samą siłą woli. Potrafią też przesyłać sugestie prosto do naszego mózgu - osoba poddana czemuś takiemu może nawet nie wiedzieć, co robi. Może na forum nie będę szczegółowo opisywał takich spraw, choć kiedyś trochę na ten temat napisałem, bo osobiście zetknąłem się z podobnymi przypadkami. Powiem wam tylko, że ludzie przeważnie nie zdają sobie sprawy ze swoich możliwości - z możliwości bycia zarówno ofiarą, jak i sprawcą takich działań. Można się temu przeciwstawić, zebrać energię i to "odbić", ale i tak nie pozostaje to obojętne dla psychiki - zarówno poczucie bycia ofiarą, jak i posiadanie "mocy ofensywnych" (sprawczych) jest silnym obciążeniem dla psychiki ludzkiej. Z tego też powodu nie polecam rozwijania "mocy psychotronicznych" ludziom bez bardzo silnej konstrukcji psychicznej - to przeważnie kończy się gorzej dla sprawcy niż dla ofiary. Tylko, że ja wcale tego nie chciałem, nie dążyłem do tego, nie szkoliłem się, nic na ten temat nie czytałem, a otrzymałem taki dar/przekleństwo! Teraz już uważam, ale kiedyś przez chwilę zachłysnąłem się tym i traktowałem to jako dobrą zabawę. Dopiero później pewna bioenergoterapeutka wszystko mi wytłumaczyła i dopiero się przeraziłem. Powiedziała, że wtedy uratowało mnie to, że nie zdawałem sobie sprawy z czym igram i pozostawałem niejako obserwatorem dziwiącym się temu wszystkiemu. Polecam: http://www.cudownyportal.pl/article.php?article_id=1294 Możesz Gosiu "zawalczyć" z HAARP-em przy pomocy pewnych technik opracowanych przez Rosjan. Twój wybór - Twoje ryzyko. Ja teraz już tylko tworzę bariery i ekrany, a otwieram się tylko na to, na co warto się otworzyć - na Miłość. Sił negatywnych wolę unikać, niż z nimi walczyć - walka to ostateczność - zapamiętajcie to, bo jak do niej przystąpicie i nie będziecie silniejsi, to po was! Nie warto się mieszać do pewnych rozgrywek - lepiej nie zwracać na siebie uwagi pewnych sił.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.