Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pytanko
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Dlaczego w odległości nawet 100km od ujścia Amazonki woda w Oceanie Atlantyckim ma charakter wody słodkiej?

Ponieważ gdzieś musi się zatrzymać i ta woda słodka jeszcze nie do końca wymiesza się z wodą słoną. to dlatego chyba ;P

Dlaczego reakcja analizy jest wtedy jak jest jeden substrat i kilka produktów, a nie odwrotnie?!

Witam Poszukuje w Polsce instytutu ktory zbada i potwierdzi ze eksponat ktory posiadam jest meteorytem po malych kosztach . Lub zlece badania prywatnej firmie ktora stwierdzi wartosc mego eksponatu. Waga meteorytu 8kg. Do badan moge przeznaczyc 3dkg Z powazaniem Jerzy B. kom 603168741

Jasne! komuś będzie się chciało ci badać jakiś kamyk. Ale jak chcesz możemy się umówić, opowiesz mi wszystko o tym kamyczku...;)

Dobra, ja też mam pytanie. Chcę zainstalować gadu-gadu. No i ok. Wpisuję 2 razy hasło, mój e-mail i klikam "ok". Pojawia się okno: "Rejestruję cię..." i nic. Za chwilę pojawia się nowe okno, że jest problem z połączeniem! A jak wchodzę tutaj to wszystko działa!!! Co to za zabawy z Cool?!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.