Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Witam Romku, jak większość osób na tym forum i ja mam pytanie, a właściwie dwa :) Czy Paweł (ur.25.10.1982) się do mnie odezwie (moja data ur.3.02.1984)? Pokłóciliśmy się i jego męskie ego nie daje mi się udobruchać, myślę, że to też wina tego, że dzieli nas czasowo mnóstwo km. Czy mu na mnie zależy? Jeśli nie, to ok, dam radę :) Chcę tylko usłyszeć prawdę. Pozdrawiam cieplutko :)

"Nie płacz, że coś się skończyło, ciesz się, że Ci się to przydarzyło"

Witam, Beata 10.09.82, Maciek 11.10.80 jak widzisz naszą przyszłość. Pozdrawiam i czekam na odp.

Witam Drogi Romku, Jest taka osóbka w moim życiu bez której nie potrafię oddychać, czy jest szansa że z nią będę, czy wyjdę na prostą?

Witaj Romku:)Twoje slowa sie sprawdzily, ojciec zadzwonil do mnie. Jestes ci bardzo wdzieczna za pomoc i dziekuje z calego serca.Pozdrawiam goraco:)

Mam pytanie drogi Romku-w ciężkiej chorobie i z kłopotami zostawił mnie narzyczony-dwa miesiące temu....Mimo,że podobno kochał,żeby uniknąć problemów, bo jego matka powiedziała,że go wyklnie jeśli tego nie zrobi....Teraz mówi,że się odkochał i nastawiony przez matkę bardzo na mnie się wścieka....Miał przyjechać do mojego miasta-zaklepalam nam mieszkanie i jemu pracę....Mamy wspólne długi.Bardzo go kocham i nie umiem funkcjonować bez niego....Co mam zrobić,aby wrócił???I czy jest na to szansa? Błagam odpowiedz-bo nie wiem już co robić:( Pozdrawiam smutno....

Witaj Romku, ja również mam pytanie, zakochałam się w chłopaku mojej siostry, oni się rozstali, i wierzyłam że może coś z tego być, bo był moim przyjacielem, ale później znowu wrócili do siebie, czy powinnam mieć nadzieję? czu dać sobie spokój z czekaniem? chciałąbym też wiedzieć czy dostanę się na wymarzone studia do krakowa na uj? pozdrawiam...

witam Romku! powiedz mi prosze co czeka moj zwiazek w najblizszym czasie? czy moj partner nad niczym nie mysli? cos sie psuje;(

I mnie Romku dręczą pytania , i nie tyle pytania co brak na nie odpowiedzi. Jestem na takim rozdrożu , nic mi się nie udaje . Same niepowodzenia . Pytanie co dalej , jak wyjść z tego osobistego kryzysu .

Jak nie idzie to najlepiej oczyścić umysł i dać sie prowadzić. Prawda jest taka, że Bóg zawsze musi być na 1 miejscu, Bóg czyli i Ty mój Drogi :)

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

U Romka pewnie brak czasu . Musimy cierpliwie poczekać.

Gdzie podzial sie Romek???:((((
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.