| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Psychoanalizy i porady psychologiczne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
zgodnie z sugestiami koleżanek i kolegów w tym miejscu prosimy o pisanie próśb o porady psychologiczne.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
niewiem czy odpisales na moje pytanie bo mnie wywalilo wczoraj z neta wiec jak bedzie z moim zyciem czy muj moz mnie zdradzil i czy ja sie jeszcze zakocham i czy bede szczesliwa
|
|
|
To jest podobno miejsce na porady psychologiczne, ale za mało napisałaś, by cokolwiek stwierdzić.
Na razie powiem tak: zdrada zdradzie nierówna i różnie to bywa.
A skąd w ogóle przypuszczenie, że mąż Cię zdradził?
Może z czasem, gdy sumienie nie da mu spokoju, to się przyzna - pod warunkiem oczywiście, że to zrobił.
Jak będziesz naciskała, to będzie szedł w zaparte ze strachu. By się przyznać, to musi się czuć względnie bezpiecznie.
A czy zanim się poznaliście, to mieliście wcześniej jakichś partnerów?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Przerażają mnie Ludzie.
Kontakt bezosobowy (telefon, net) jest jeszcze do zniesienia. Tak samo w trakcie obowiązków służbowych (praca) gdy po prostu gram rolę pracownika i zachowuję się tak jak tego oczekują inni.
Ale gdy mam wolny czas i to ja mam decydować to nie mogę znieść kontaktu z ludźmi, dzieci jeszcze są spox, bo zachowują się naturalnie, zwierzęta też.
Dlatego coraz częściej mam obsesję na temat ucieczki od świata, zaszycia się w lesie, tak głęboko aby nikogo nie spotkać.
A z drugiej strony Ludzie mnie pasjonują, mógłbym oglądać ich zachowanie godzinami, ale jako obiekt badań, jak szczury w labolatorium.
No i jeszcze jest garstka ludków którzy są mi tak bliscy że muszę tu być aby ich pilnować, dbać o nich, to poczucie obowiązku nie pozwala mi uciec, trzyma mnie jak na smyczy.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
|||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Tym ludkom jest raczej dobrze w "cywilizowanym" świecie.
miejsca to ja znam.
odskakuję, ale to tylko zwiększa mój pociąg do dziczy.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Ach jo - przyroda to piękna sprawa, tylko tych upałów nie lubię - fakt, że na łonie przyrody łatwiej je znieść niż w mieście - tu jest koszmarnie, wszystko się nagrzewa.
Bardzo mi odpowiada przyroda i klimat w Szwecji - lato mają krótkie, ale bardzo przyjemne - dla mnie akurat, tylko że nocy wtedy prawie nie mają, a ja kocham noc.
Z tego wszystkiego chyba jednak w Polsce najlepiej :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
W miescie tez sie dobrze da zniesc upaly.
Klima, aircondition, basen itp.
Ale po kilku dniach miasta ciagnie mnie jak przyslowiowego wilka do lasu. A im glebiej w las tym wiecej drzew, a im wiecej drzew tym ciemniej....
Nie znam (niestety) Szwecji, bylem w Szwecji tylko raz i to dosyc dawno temu. Bylem w Norwegii i Finlandii, w Dani bylem kilkakrotnie, ale tez nie znam Danii. Ja wole jakos cieple kraje, tropiki i dzungle, ale Polska jest PIEKNA i bogata w tradycje i duchowosc.
No i tu jestesmy rzeczywiscie u siebie.
Pozdrrrrrrrrrr
|
|
|
Najlepsze w Szwecji jest to, że zwierzęta prawie się ludzi nie boją - w lesie podejdziesz do zająca, czy sarny bardzo blisko. Jak sarny przechodzą przez ulicę, to spacerkiem, a samochody się zatrzymują i czekają.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |