Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Być nieśmiertelnym?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Ostatnio znalazłem w sieci stronkę, pewnego amerykanina, chińskiego pochodzenia (Alexa Chiu), na której promuje swoje urządzenie, które według jego zapewnień leczy wszelkie schorzenia i zapewnia wieczną młodość. Polecam o tym poczytać. Jak ktoś chce to podaje linka: http://www.alexchiu.com/affiliates/clickthru.cgi?id=Pawellos Pozdrawiam Lopesez. PS: Tak w ogole to witam wszystkich, bo jestem tutaj nowy :) [%sig%]

Hmmmmm.

Przyjmujac wieczna, niesmiertelna zasade zmiennosci swiata, w ktorym zyjemy, czlowiek nie moze byc niesmiertelny. To tylko iluzja, gdyz to zaledwie przedluzenia zycia komorek ciala. Niesmiertelna jest tylko dusza!

Dokładnie.... dusza jest nieśmiertelna.... ciało też mogłoby być takie.... nie musimy żyć tylko 100 lat :P

zadajcie se pytanie kto chce zyc w tym zydowskim systemie wiecznie ?? ludzie po 30 latach zycia maja dosc ! a co dopiero wiecznie ! to straszne !

Skoro dusza jest nieśmiertelna to po co weszła do śmiertelnego ciała? ;)))

Fajnie. Jak zwykle dyskusja schodzi z tematu :D. Nie zastanawia, czy te magnesiki rzeczywiście są tak dobre jak pisze ich wynalazca.

Wiesz co koles jestes pokrecony. jak niewiesz co pisac to nie pisz albo po dupie sie podrap.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.