Chodzi mi o ten który jest na gorze coś w rodzaju odwróconego pół księżyca z kropką?| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Symbol / Znak | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
|
|
Karzą mi żyć,Choć dawno umarłam... |
|
dla mnie to cżęsciowa emanacja Znaku Skorpiona, a więc znaku wszystkich cywilizacji extraterrestrialnych znanych na Ziemi, w znaku tym są wszystkie narody i ludy mahometańskie czy też islamskie oraz będąca hybrydą astrologiczną "skorpioniasto-wodolejską"( znak WODNIKA) najbardziej czołowa i najciekawsza co do jej niesłychanej dopiero szykującej się przyszłości w świecie przyszłych rewolucyjnych wynalazków ROSJA...
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Według mnie to ma coś wspólnego z Hinduizmem i jogą.
To quiz? zagadka?:)
|
|
|
No właśnie ja nie wiem ... jedna z moich znajomych mówi że to znak kapłanki. podobny znak jest na karcie tarota kapłanką.. jednak nadal nie wiem czemu on służy. Czasami mnie "prześladuje"
|
|
|
Akurat ten element, o który pytasz Avion nie jest istotny i jest często pomijany - wg mnie ten znaczek może oznaczać krocze.
Całość natomiast, to Muladhara-Jantra - jantra czakry podstawowej, zlokalizowanej w kroczu, związanej ze świadomością i żywotnością całego ciała, energią seksualną i transformacyjną - siedziba wężycy Kundalini, potencjału oświecenia.
http://www.xorceria.com/grafika/roman/jantry.html |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Tak tylko mnie właśnie chodzi tylko o ten symbol... Nie mogłam znaleśc obrazka z tym tylko symbolem, więc wstawiłam cały...Ale mnie chodzi tylko o ten jeden znak...
|
|||
|
zgadza się bo seksualizm u człowieka jest pod astrologicznymi auspicjami Znaku Skorpiona
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |