| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Opisujcie tu swoje PROROCZE sny nt. przyszłości świata, polski etc. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
|
Zacznę...
Jakiś rok temu śnił mi się jeden z ciekawych snów, a że dzisiaj już niektóre jego elementy wydają mi się logiczne, przytaczam go...
byłem w jakimś nowoczesnym obozie, było tam sporo ludzi, byliśmy puszczeni jakby wolno, to wyglądało raczej jak budynek korporacji, jednak wiedziałem że nie jesteśmy tam z własnej woli.
Pamiętam jedną ważną rzecz... miałem na ręku zegarek, a na nim drugi, potem ten zegarek zalał się krwią, poszedłem do pani za biurkiem która wyglądała na "sekretarkę" tego obozu, przy niej stali ochroniarze, zacząłem mówić że coś mi się dzieje z ręką, zobaczyła i powiedziała że mój organizm nie przyjął (czipa elektronicznego?), gdy prosiłem żeby coś z tym zrobiła, ochroniarze powalili mnie na ziemię.
Piszę o tym, bo ostatnio czytając o biochipach wyczytałem że początkowo mogą mieć formę zegarka i co więcej te które są zbudowane z litu mogą powodować krwotoki, sen który wcześniej wydawał mi się lekko niezrozumiały obecnie wydał mi się sensowny.
|
|
... |
|
Dobrze by było, gdyby USA rzeczywiście rządził oficjalny rząd. Chociaż dzięki temu, że tak nie jest, świat jest dużo bardziej przewidywalny. Nie ma tego złego...
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
jest popołudnie w wiosenny dzień roku....
Stoję na kamiennych płytach arkad w dawniej czy niegdyś bardzo eleganckich podcieniach stalinowskiego Placu Konstytucji w Warszawie.
od ulicy Armii : Ludowej i od Trasy Łazienkowskiej napiera gwałtowna fala
wzburzonej bałwaniastej wody morskiej...morski(oceaniczny)nagły i nieprzewidywalny szkwał i
potop...
a więc zalanie Polski potężnymi falami morskimi i oceaniczny-
mi w wyniku przebiegunowania Ziemi nastąpi od południa...od gór, od Słowacji.
nie chcieliście socjalizmu,karmonii w stosunkach międzyludzkich, wszechobecnego spokoju i braku bezrobocia i corocznych wyjazdów wszystkich dzieci na bezpłatne kolonie i systemu sprawiedliwości społecznej ,marzył Wam się diaboliczny sterowany z siedziby Diabła USA -- kapitalizm -- nie chcieliście łagodnego przejścia do wszechświatowego bezklasowego komunizmu to za karę -
ludzkie pomioty i potwory macie wszechświatowy potop...
jako karę boską wymierzoną przez \naszą ukochaną Matkę Gaję za Wasze wszystkie niecne występki...
|
|
After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them... |
|
Przerażająca wizja. Ale mam nadzieję, że mnie nie zaleje, bo ja w tym nie brałem udziału, jestem niewinny ;)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Jakis dluzszy czas temu mialam dwa podobne sny, nie pamietam w jakich odstepach czasu lecz z pewnoscia nie z nocy na noc :)
Pierwszy sen dotyczyl miejsca gdzie obecnie mieszkam tj. UK, krotko mowiac duze miasto zalewala woda, ja siedzialam gdzies wysoko, chyba na dachu i widzialam w oddali fale zalewajaca miasto to bylo w nocy.
Drugi sen byl tej samej trasci zalewala woda Polske i bylam w Polsce, uciekalam gdzies jakimis schronami, pod ziemia az dotarlam blisko mojego miejsca zamieszkania lecz ja myslalam caly czas ze daleko mam do Polski. Zapytalam sie gdzie ja jestem i otrzymalam odpowiedz ze jakies 5 km od mojego domu w Polsce , jeszcze sobie pomyslalam...o Boze to ja jestem w domu. I na tym koniec snu.
Mialam 2 sny tej samej tresci o tym, ze swiat zalewa woda!!!!
|
|
|
ja również miałam swojego czasu podobne sny, niestety nie sprawdzają się.
Jedyny sen jaki się sprawdza to że wspomniany tu kapitalizm będzie trwał do usranej śmierci i nawet nie pomoże 2012, powodzie ani trzęsienia ziemi.
Będzie wszystko po staremu, zobaczycie.
|
|
|
Jest też taka możliwość. kapitalizm nie musi być be, jeśli jego regulację pozostawi się ludziom. Ale wyraźnie panowie na górze mają nieco inne plany :)
|
|
|
nazwałam raczej umownie - status quo - poprostu to co dziś istnieje będzie tylko unowocześnione ale nic się nie zmieni :(
Być może ocalą nas kataklizmy ale wątpie, jeśli nie - będziemy niewolnikami.
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 68 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |