Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy są prawdziwi wróżbici i wróżbitki?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

sam zajmuje się wróżeniem z kart fakt spełnia mi się wszystko i rady także są trafne.Sądze jednak że to tylko dlatego że znam siebie i podświadomość w ten sposób łączy się ze świadomością i przekazuje te informacje. A jak WY myślicie?

Ja mysle ze to zalezy od osoby i ze to duza odpowiedzialnosc. Trzeba uwazac na wrozki tez mam za soba wrozki z miasta chodzilysmy z kolezankami jak bylysmy mlodsze do kobiet na wrozby, wiekszosc z tych kobiet nie miala pojecia o odpowiedzialnosci a my ze marzylysmy o wielkich milosciach cieszylysmy sie z wrozb. Milam tez kontak z facetem ktory czyta z reki jak mialam 15 lat troche cos mi tam powiedzial ale zabardzo nie chcial za duzo. Powiem ze dopiero po latach zrozumialam o co mu chodzilo ale do przyszlosci zabardzo sie nie chcial wypowiadac. czasami warto nic nie wiedziec tylko isc przez zycie a jak masz kogos takiego jak Igor to nie umiesz sie powstrzymac i zapytasz po raz kolejny. Osobiscie probuje tez ale mysle ze mi tarot nie idzie pozatym mysle ze jak sie brac za karty to trzeba byc samym ze soba OK. Moze w przyszlosci cos sie poswiece ale dla siebie samej.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.