| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| O jeju musze nadrobić... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
|
Dawno tu nie zaglądałam, jakieś nowe tematy... ciekawe kiedy nadrobie. Ale tak to jest w wakacje. Czy ktoś kto jest tu na bierząco mógłby mi napisać co się tu wydarzyło. Może pomyślicie, jak moglibyście to zrobić. Ale pomogliście np. wypisując Imiona (nicki) nowych, kurcze jak to ująć... czytelników, o już wiem internautów, a poprostu ziomów, któzy zaglądają na tą stronę i piszą se na forum :)
Narka. Pozdrowionka, aha ostatnio widziałam Pręty, ale to mogło być moje złudzenie optyczne.
|
|
|
Molly malo sie tu ostatnio dzieje, jakos zastoj, glownie gadaja o apokalipsie i koncu swiata :-))) niektorzy tez zastanawiaja sie jak umowic sie z Toba na randke a tak to nic...wszystko po staremu....:)
|
|
|
Wszystko po staremu, sa uparciuchy, racjonalisci, naiwni i ludzie oddajcacy sie glebokim ideom:) Tematy krecily sie dookola watkow, o ktorych wspomnial Dawid.
Pozdrawiam!
|
|
|
Witam.
Też się dawno juz nie udzielałem, ale przeglądac przeglądam. I sam jestem dosyć sporo do tyłu :o)
Ale mam urlopik jeszcze, do 23 sierpnia, więc może będzie okazja do wpisania się jeszcze.
Pozdrawiam Molly, Dawida i Arkadiush'a, i wszystkich co sie później dopiszą.
Hawk.
|
|
|
Dawid R:
"Molly malo sie tu ostatnio dzieje, jakos zastoj, glownie gadaja o apokalipsie i koncu swiata :-)))"
Czyli pełno optymizmu
|
|
|
jak zastój to wejdźcie na niekończącą się opowieść ;) tam żadko są zastoje...
PS. Dawid R jakie randki???
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |