| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Morderstwo Kurta Cobain'a | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
|
Znacie chyba już prawie legendarną Nirvanę?! No i Cobain'a, wokalistę zespołu. Czy rzeczywiście popełnił samobójstwo? Czy to może morderstwo? Piszcie co wiecie i co podejrzewacie.
|
|
|
Wiem, że się narażę wielu z Was i pewnie część z Was pójdzie mi już układać stos, ale ja zwyczajnie sądzę, iż "wielki" Kurt przesadził z erotycznymi excesami - jak wolakista INXS'u - o ile pamiętam, też go znaleźli powieszonego czy też uduszonego... Przy pewnym poziomie szkodliwej popularności, osoby o słabym charakterze nie wytrzymują tego i mają tendencje do poszukiwania doznań extremalnych.
No i znajdują. Tylko ci, co szukają tych "extremalnych przeżyć", nierzadko nie są w stanie przewidzieć ich konsekwencji.
[%sig%]
|
|
|
To było morderstwo, zbyt wiele jest na to dowodów. Poza tym niejaki El Duce powiedział przed kamerą, że Courtney Love dawała mu 50.000 dolarów żeby zabił Cobaina. Odmówił. Rok później po tym wywiadzie El Duce zginął pod kołami pociągu niedaleko swojego domu...
|
|
|
50 kawałków, żeby zatłuc jakiegoś leszcza z estrady ??
A poza tym - ja w wywiadzie powiem, że Natalka oferuje mi 50.000 euro za zabójstwo Anny Marii. Oczywiście odmówię ! A potem napruję się i wpadnę pod koła metra.
Normalnie dowód jak byk !!
Buchachachacha !!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |