| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Medium | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
|
Witam Was goraco. Sadze iz loodzie odwiedzajacy ta strone to nie przypadkowe osoby. Mam do Was ogromna prosbe. Mieszkam w Wielkopolsce i prosilbym o kontakt, jakie kolwiek namiary aby sie skontaktowac z MEDIUM zamieszkujace nasze wojewoodztwo. Mam duze przypuszczenia iz zostala na mnie zucona klatwa ! Sprawa jest powazna dlatego prosilbym loodzi ktoorzy znaja takowe osoby zamieszkujace nasz region kraju o mailowy kontakt. Dziekuje wam serdecznie z gory. Pa
|
|
|
Czy są naukowo potwierdzone dowody isnienia klątw? Nie wydaje mi się. Czego nie można powiedzieć np. o UFO. Jeżeli ktoś wierzy w klątwy to niech spróbuje mnie przekonać.
|
|
|
Nie musi być to klątwa. Może to być również pewnego rodzaju opentanie, lub też mogła się do ciebie przyczepić jakaś wredna istota astralna.
|
|
|
Może powinieneś najpierw określić co to jest -klątwa,zadanie choroby,efekt depresji,opętanie czy nabycie innej jażni. możesz udać się do egzorcysty.Egzorcyści są oficialnie wyznaczeni w kuriach kościoła katolickiego,nie wiem czy we wszystkich,na terenie kraju.jeśli masz zadany [urok]-choroba,to zapytaj w środowisku wiejskim [starszych].W moim środowisku są osoby które[wiedzą o co chodzi] przy oduroczeniu -uroku złego.Sfizofremia jest bardzo podobna do opętania,Chyba nie było w twoim przypadku [zabawy]-wywoływania duchów,co kończy się czasem poważnymi kłopotami.Okadż się i mieszkanie,obmyj się w czarcim żebrze-[czarcie żebro-nazwa środowiska wiejskiego].Zapytaj starszych,oni wiedzą sporo na te tematy.Czasem wystarczy [właściwy] amulet ochronny.
|
|
|
No dobrze , dam namiar ,nie mam prawa podać nazwiska młodej pani która może pomoże w Twoim problemie-[jeśli masz zadany urok,chorobe]-udaj się do wsi Dąbrówka Wlkp.,gm.Zbąszynek. Tam zapytaj [po cichu]kogoś starszego[nie powie] pytaj kolejnego[od siebie dodam -na wylocie od strony Zbąszynka]. i ne mów skąd masz namiar-tym których będziesz pytał.W tej miejscowości są i te osoby co umią zadać -zatem jeśli się tam wybierasz,-to się nie pomyl-pytaj o odżegnanie ,a nie o zadanie uroku.Mieszkam nieopodal .i zawsze byłem ciekaw jak one to robią[te co zadają]-dowiedziałem się jak zadać ,lecz innym sposobem[nie tak jak heksa potrafi].Dziś ja mogę zadać,lecz musiałbym być blisko [1metr]od osoby której bym mógł zrobić negatywny efekt[mocy].nigdy tego nikomu nie zrobie -lecz wiem że to potrafie [robiłem eksperymenty-sprawdzałem] .To co napisałem ,piszę z całą odpowiedzialnością -poważnego człowieka,dodam że sprawy te i podobne nie sa mi obce -jestem samoukiem i praktykiem radiostezji i patrze na te sprawy od strony fizyki pola,i rozsądku,i muszę przyznać że prawa fizyki-[energii] są bardzo właściwe lecz nie koniecznie w chwili gdy w [pole]-celowo ingeruje umysł człowieka który wie [co ,jak i dlaczego]-robi..Prym w manipulowaniu polem bez wątpienia mają MISTYCY-w Polsce jest może kilka osób które zakłopotałyby -zawodowego ,wykrztałconego FIZYKA.Zastanów się nad tym co pisałem w pierwszej mojej wypowiedzi-może nie trzeba daleko szukać.-cze.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |