| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Chupacabra | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
1 - DZIWNE !!!!
2 - Chupakabra zabijają już ludzi!!! Przykre
3 - Chupacabra fakt czy mit???
milej lektury, milej zabawy
sloneczne pozdro
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Było kiedys w NWD.
Potem sie straszylismy na koloniach.
Ja tam w to wierze. Przynajmiej fajnie by bylo jak by cos takiego bylo prawdziwe :]
|
|
www.google.pl |
|
mistrzowskie ujęcie martwej istoty
moze to kolejna przyczyna zaglady istot ziemskich. armagedon przerobilismy, stworzenie boze tez, jeszcze dnia zaglady nie bylo.
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
Słyszałem że parę lat temu ludzie w kominiarkach, w rządowych samochodach na sygnale zabrali martwe zwierzęta pogryzione przez polską czupe u mnie na pomorzu.
Szczegółów nie znam.
|
|
|
A mnie wczoraj chciało pogryźć dwóch policjantów.
Młody chciał się wykazać i mnie zhaltował jak przebiegałem przez ulicę. Zapytał czy bardzo się śpieszę. Odpowiedziałem, że bardzo, a ten zaczął się ze mną w dyskusję wdawać. Ja mu, że autobus jedzie i zaraz mi ucieknie i że widzę co robię. Wreszcie ten starszy powiedział "zostaw!", powiedziałem "dzięki, hej!", pomachałem im i pobiegłem dalej.
Niech się lepiej zajmą np. łapaniem chupy, a nie utrudnianiem życia ludziom.
Ciekawe jak by się to skończyło gdybym im pokazał dowód osobisty zamiast swojej legitki SW - pewnie byśmy sobie jeszcze pogadali, a autobus by mi uciekł.
Sorry, że nie na temat, ale się z deka zdziwiłem i wkurzyłem, a tekst o jakichś służbach mi się skojarzył z moją przygodą.
Normalnie nie mogę - pusta ulica, a ci się czepiają, a jak się dzieje coś naprawdę ważnego (kiedyś w nocy napadło mnie trzech gości), to ich nie ma.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No wiadomo jak to psy. Powarcza, powarcza, poszczekaja, moze nawet ktory ugryzc zechce.
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Wczoraj byłem u psychiatry i trochę się zdziwiłem że w kolejce stały dwa "psy" a pod przychodnią radiowóz.
|
|
|
Moze przyjechali zabrac twojego psychiatre ?
Kiedys na radiowoz sie mowilo SUKA.
Wchodzi pies do ksiegarni i pyta: Jest "Pan Tadeusz" ?
Przeerazona sprzedawczyni biegnie na zaplecze i mowi:
- Panie Tadziu, niech pan zmyla tylnym wyjsciem, chyba przyszli po pana.
|
|
|
Z policyjnych raportów:
"W toku czynności sprawdzających ustalono, że podejrzany nie posiada psów, które mogłyby zagryźć sto trzy kury poszkodowanego, a gdyby takowe posiadał, to trudno przyjąć za wiarygodne, żeby były zmuszone przez niego do zagryzienia ptaków. Biorąc pod uwagę, że na kurach są ślady zębów, należy wyłączyć z kręgu podejrzanych ludzi, którzy nie jedzą surowych kur, a skoro tak, czyn nie ma podstawowych znamion przestępstwa."
"X wielokrotnie wzywał policje, bo jest straszony przez ludzi, którzy posiadają skrzydła i latają nad jego domem. Zaprzecza, jakoby to byli sąsiedzi. Policja nie stwierdziła obecności nieznanych istot, sąsiedzi tez nie widzieli żadnych latających oprócz ptaków i samolotów."
"Artysta oświadczył, że przez okno wyskoczył sam. Otóż będąc w swojej pracowni usłyszał kroki na korytarzu. Zapytał, kto tam chodzi ? Odpowiedziano: "Krasnoludki". Malarz będąc w strachu, nie namyślając się długo wyskoczył z położonego na pierwszym piętrze balkonu i doznał obrażeń ciała."
"Kobieta miała obawy o swoje życie i zdrowie. Mogły zrodzić się w jej umyśle na skutek przeciążenia umysłowego. Pośrednio o takiej przyczynie zachowania świadczy duża ilość książek w mieszkaniu rozmówczyni. Są to pozycje z zakresu historii i filozofii, gatunkowo ciężkie, zwłaszcza filozofia Platona."
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Brawo ! Bravissimo ! Wendol, te fragmenty sa doskonale !
|
|
|
|||||
|
Podejrzewają naszego Rosomaka z forum? ;))
|
|
|
Choć lubię króliki a juz szczególnie króliczki playboya -Zaręczam że nie miałem z tym nic wspólnego!
|
|
|
Hahahaha !
Jasne, ze nie, ale jakos mi sie nasunelo by "pogrubic" podejrzanego. Nie jest latwo wyssac krew ze 120 kroliczkow !
pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |