| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Old-spirit | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
Witaj Old-spirit.
Nie wiedziałem, gdzie mogę Cię szukać, więc piszę do Ciebie tu.
Rozmowę przerwałem tak nagle z uwagi na burzę. Nie stać mnie na drugi komputer, więc dbam o tego jak mogę, a z tego co wiem samo zachwianie pola elektromagnetycznego po bliskim wyładowaniu może uszkodzić najczulsze elementy w urządzeniach elektrycznych. No, może trochę w tym jestem nadgorliwy :P
Chciałbym Ci powiedzieć, że faktycznie moja ocena mogła być przesadzona, gdyż prawdą jest, że wielu rzeczy nie wiemy. Owa 'otwartość' niektórych np. tu osób występuje, ale napewno nie powinienem używać takich określeń jakich użyłem.
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj PTRqwerty.
Chciałbyś może podyskutować? Ciebie jako katolika wypadałoby zaprosić tutaj?:
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=9240&p=1
Jednak doszedłem do wniosku, że najlepiej skierować ludzi chcących bronić swoich katolickich poglądów na forum racjonalisty. Można przeciez zawsze podeprzeć się Lewandowskim, Świątkowskim. Obecnie nie mam za bardzo czasu na wielomiesięczne polemiki z przytaczaniem historycznych faktów, źródłowych tekstów itd. Nie mam nawet zbytnio na to ochoty, więc zapraszam na racjonalistę. Zawsze można przyjść w sukurs panu Lewandowskiemu i po prostu przedstawiać swoje kontrteksty do tych, zawartych na racjonaliście, a jeszcze nie wziętych pod wnikliwą lupę apologety Lewandowskiego.
A może chcesz porozmawiać ogólnie na temat zjawisk paranormalnych? Jeśli je negujesz (nie wiem czy tak jest) - na początek udowodnij, że zjawiska występujące w okół osoby Ojca Pio, były jedynie skrzętnie preparowane przez... No właśnie przez kogo?
Pozdrawiam
|
|
|
Nie, jakoś już nie mam ochoty na polemiki :))
Co do Racjonalisty... na ich forum dyskutowałem z nimi przez ostatnie 4 miesiące.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |