Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
orion
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

hallo.ja mam pytanko do aktywnych obserwatorów nieba.możecie mi powiedziec czy ostatnio zauwazono jakis wzmozony ruch w gwiazdozbiorze oriona?????nie wiem ktos cos czytal w prasie czy gdzies sluszal cos na ten temat.bo slyszalem cos i nie wiem skad wziac dokladniejsze informacje!!!!!prosze o pomoc bo bardzo mnie to interesuje!dzieki wielkie

Chętnie się dowiem przynajmniej tego, o czym Ty słyszałeś :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ja slyszalem ze orion jest to miejsce wskazane w przekazach biblijnych jako miejsce skad ma powrocic na ziemie chrystus.i wlasnie ostatnio ktos mi powiedzial ze naukowcy zarejestrowali niezwykle poruszenie w tej czesci nieba zwiazane wlasnie nie wiedza z czym!!!!i stad moje pytanie czy ktos wlasnie zna moze jakies blizsze info na ten temat??????chodzi mi glownie o jakies naukowe zrodlo poruszajace kwestie ruchu gwiazd w orionie!!!

Chrystus powróci z Oriona a anieli pomogą wybranym przedostać się do nieba na srebrnych barkach.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.