Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
FAJNE ZAKLĘCIA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Jestem kapłanem zakonu sztywnych fallusów i chciałem ogłosić że szukamy dziewic. Zgłoszenia należy składać osobiście w dziale danin pochodzenia naturalnego. Nasza instytucja powstała z konieczności w związku z szerzącym się populizmem religijnym w Polsce. Jesteśmy nowocześni więc miast straszyć o wiecznym potępieniu mówimy wprost - wszyscy będą potępieni. Może posłużę się wycinkiem prasowym. 'W związku z tym że w roku 2012 Jahwe wyjeżdża na długo odkładany urlop rozpocznie się długo oczekiwana reforma w Edenie. Jak zapowiedział minister sprawiedliwości po długiej i burzliwej zakrapianej wódką i zagryzaną śledzikiem dyskusji Jesus z Szatanem doszli do wniosku że z powodu wzrastającego monopolu i liczby wiernych pośród katolików powstanie nowe piekło tym razem na ziemi pod kryptonimem 'Gnojowisko'. wszyscy którzy do tej pory wniebowstąpili zostaną odłożeni na 'kupę' a święci jak zapowiedział wiceszef ministerstwa grzybiarek i jagodziarek będą prowadzić dyżury jak również zmieniać czarcich w mieszaniu smołą w kotłach. Niestety nic nie wiadomo na temat miejsca i przybliżonej daty powstania nowego Raju. Jesus komentuje to wymownym milczeniem, natomiast Szatan obiecał wyłączność naszemu dziennikarzowi który wkrótce stanie się dumnym tatą czteroletniego Piotrusia. Miesięcznik 'Mamy oczy w dupie, mówimy całą prawdę' 08/37/21,5 Jeżeli duchowni mają zamiar wymigiwać się od odpowiedzi uskarżając na brak znajomości miesięcznika to od razu mówię że znajomi sklepikarze sprzedają go z pod lady :] Niektóre niepolskie, żydo-masońsko-liberalno-gejowsko-komunistyczne media nawet żartują sobie że pojawia się z pierwszym okresem więc na pewno słyszeliście. Niestety ... mieliśmy jeden niemiły incydent. To świadczy tylko o tym że wciąż grupy pro-faszystowskie próbują złamać sztywnego członka polskości i patriotyzmu. Mówię tu o zamachu na Bibliotekę Dantejską gdzie gromadzi się różne stare dokumenty, rachunki np. za gaz etc. Zamachowcem okazała się pani Janina T. niegdyś zakonna sprzątaczka obecnie wykluczona ze wspólnoty. Tłumaczyła się że pomyliła napis 'W.C.' z toaletą. No cóż, różne są te wymówki Szatana ale pamiętajmy że bestia ma różne oblicza! W zeszłym miesiącu awansowałem z paciorkowca (osoby wznoszącej modły i płacącej datki) do rangi edukatora , a bardziej oficjalnie kapłana teoretyki zmiękczania pod wezwaniem impulsu neuronów. Zaledwie po 30 letnim stażu dziś mogę czynić zbożną funkcję oduczania z zakresu oświaty i liberalizmu. Halle Lujah moi drodzy! :) Nasz zakon ma na swoim koncie wiele osiągnięć m.i. namówienie pani Zofii Dziurawej (nazwisko zmienione) z Inowrocławia by obdarowała nas datkiem w wysokości 50 zł, chociaż utrzymuje się jedynie z zasiłku socjalnego w wysokości 320 zł! Prowadzimy również imprezy indoktrynujące, wznoszące rangę kultu. Na przykład święcenia poddańcze młodzieży które inaugurujemy ciekawą oprawą teatralno-muzyczną oraz wręczamy pszenną bułkę lub 0,5l wina marki 'święty bez zębów'. Z braku zainteresowania produktami pszennymi już ich nie magazynujemy. Wznosimy modły za Marka Dziurskiego, założyciela naszej wspaniałej wspólnoty i ultra kapłana zakonu. Piastującego główny urząd w naszym twardym systemie hierarchicznym. A także wznosimy modły za pracującą rzeszę wiernych by pracowała wydajniej w trudzie i znoju. Dodajmy im otuchy bracia błogosławieństwem i energetyzującą, mszalną landrynką! Po zbadaniu sporej ilości akt i materiałów jednomyślnie stwierdziliśmy że Św.Zofia jest matką Syna Bożego, a poczęcie było niepokalane (pozamaciczne). W związku z tym w Sierpniu tego roku uruchamiamy Radio Zosia, której oddajemy pokłon. Prośmy o błogosławieństwo Pomazańcza szczerymi datkami! Módlmy się za Mariana Dziurskiego (imię zmienione), laureata syfilisu oraz złotej rzeżuchy, znanego bywalca środowisk narkomanów. Jak Sam objawił w jednej ze swych wizji - 'Bóg we własnej osobie wyznaczył mnie na Swego następce'. Jestem szczęśliwym działaczem partii oraz dumnym posiadaczem czwartego stopni modeling'u origami. Dla niewtajemniczonych już tłumaczę. Oznacza to że mogę wróżyć w sprawach różnych. Moje objawienia są prawdziwe i nieomylne oraz ich treść w formie nie zmienionej pochodzi od Boga. Wróżby wchodzą w skład porad sercowych, materialnych, kariery, duchowości oraz moralności. Jeżeli czujecie taką potrzebę serca informuję że ofiarujemy jedną wróżbę promocyjną. Pozostałych proroctw (w zależności od wagi problemu) cena waha się pomiędzy 50 USD, a 80 USD. Kłaniam się i składam ultra szczere pozdrowienia. Halle lujah!

dobre :P

Wina tuska

Swietne ! Szczerze sie usmialam.

http://img126.imageshack.us/img126/6711/yelrotflmaopk4.gif I jakoś tak dziwnie przypomina mi to działalność pewnego znanego związku wyznaniowego :) Super! :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Lol, moja wyobraźnia łamie wszelkie konwenanse. To jak nikt nie chcę wróżby promocyjnej? xD Błogosławię was w imię dziada, pradziada i suchej szyszki.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.