| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Bretarianizm | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
|
Facsynuje mnie Bretarianizm, czyli panowanie nad fizjologia, jak to sie dzieje ze niektorzy nie jedza miesiacami i zyja i super zdrowi sa, kiedys w radiu mowili o takiej polsce co zyje na slazku. Bardzo powszechne jest to wsrod hindusow, u nich to jest na pozadku dziennym ze jak sie idze pasc zwierzeta w gory to sie nie je 3 miechy. Sa tez w Polsce organizowane takie obozy gdzie prowadzacy powoduje ze czlowiek zapomina o jedzeniu i przez 2 tyg nic sie nie ma w ustach i nie czuje sie glodu !! ani zadnych dolegliwosci. Hindusi twierdza ze aby samemu osiagnac taki stan potrzebne sa duze medytacje i jakies tam inne modly czy cus. To jest laczy tez z tym ze niektorzy potrafia sie na 2 tygodnie zakopac pod ziemia, albo 2 miesiace przesiedziec na czubku slupa bez zarcia. Ma ktos cos ciekawego do powiedzenia na ten temat ?
|
|
|
Ja mogę żyć bez mrugania oczami (NAPRAWDĘ!) i mogę to nawet udowodnić kręcąc film. Wszystko dlatego moje oczy od siedzenia przy komputerze (24h), kiedy są prawie cały czas otwarte nauczyły się automatycznie pobierać wilgoć z powietrza bez używania powiek.
|
|
|
Dawidzie, ten temat był już na forum poruszany, rzecz jasna chyba nie wszystko zostało na ten temat powiedziane. Podaję adres:
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=7046&p=1
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |