| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Strzelal, bo syszal glosy...... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
|
Sieradz: Strzelał, bo słyszał głosy?
Dziennik, 31.03.2007 17:55
Śledczy z Sieradza mają ciężki orzech do zgryzienia. Damian C., strażnik więzienny, który zabił trzech policjantów, sprawia wrażenie chorego psychicznie - donosi "Dziennik".
Według gazety, Damian C. twierdził na przesłuchaniach, że słyszał głosy, które kazały mu pociągnąć za spust. Wartownik w poniedziałek ostrzelał z więziennej wieżyczki policyjny konwój i zabił trzech funkcjonariuszy.
Informator "Dz" twierdzi, że podczas przesłuchania mówił o głosach, które kazały mu pociągnąć za spust. Miał też powiedzieć, że służył w Legii Cudzoziemskiej i widzi wszystko w "czarno-białych kolorach".
Śledczy mieli problemy z nawiązaniem kontaktu z wartownikiem. Mężczyzna przez blisko półtorej godziny liczył na palcach miesiące. Mylił się zawsze, gdy dochodził do września.
Moje opracowanie o glosach :
HAARP - glosy i kontrola umyslu
HAARP moze przesylac glosy. Te glosy moga byc roznego rodzaju. Wiekszosc tych przesylanych glosow ma tylko jeden cel - oglupic czlowieka. Moga to byc glosy, ktore sie powtarzaja. Moga to byc tez takie glosy, ktore prowokuja do rozmowy. Czlowiek mimo woli zaczyna z tymi glosami rozmawiac. Rozmowy moga dotyczyc roznych tematow. Moga stanowic wyciagniecie wiadomosci na dany temat i pogladu, ktory mozna gdzies wykorzystac. Trzeba na jedno bardzo uwazac, bo glosy, ktore syszymy tylko my moga w kazdej chwili stac sie slyszalne dla otoczenia, a to dzieki temu, ze jak tylko mamy niedomkniete usta, to glosy moga zaczac mowic naszymi ustami i naszym glosem. Moga mowic w roznych jezykach. Nawet takich, ktorych my nie znamy. Jest to tak, ze przez nasze usta wydostaje sie nasz glos i usta wypowiadaja slowa nie nalezace do naszych mysli i naszej woli. Slowa, ktore sa niezgodne z nasza wiedza. HAARP jest w stanie przeslac bardzo silny impuls, ktory sam potrafi otwierac usta, ktore zaczynaja mowic. Trzeba wtedy trzymac usta bardzo zacisniete, zeby nie mowic obcych nam tekstow. W pierwszej chwili jest sie bardzo trudno zorientowac, co sie dzieje ale po chwili tylko zaciskajac usta mozna opanowac sytuacje. Kiedy taki glos mowi naszymi ustami, to w glowie takiego glosu juz nie slyszymy !!!
HAARP moze znac dokladnie kazda mysl wybranego czlowieka. Moze podsuwac wlasne mysli. Tez bardzo trudno sie zorientowac czy dana mysl jest nasza. Po pewnym czasie wiemy i zdajemy sobie sprawe z tego, ze my tak nie pomyslelismy ale z tym trzeba jeszcze bardziej uwazac jak z glosami. Czasem jest to bardzo trudne do odroznienia, bo HAARP wie o czym myslimy i w tym temacie podsuwa nam swoje mysli. Jest to bardzo plynna bariera. Trzeba sie ciagle kontrolowac.
Glosy moga namawiac czlowieka do roznych rzeczy czasami obiecujac zlote gory. Jezeli do tego dodamy stosowane przez HAARP nastawienie psychiczne, to w kazdej chwili mozemy popelnic samobojstwo, zbrodnie czy klocic sie z domownikami lub zadac rozwodu.
Amerykanskie patenty dotyczace przesylania glosow :
http://conspiracycentral.info/index.php?showtopic=5169
|
|
|
To mógł być HAARP ;))
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Śledczy mieli problemy z nawiązaniem kontaktu z wartownikiem. Mężczyzna przez blisko półtorej godziny liczył na palcach miesiące. Mylił się zawsze, gdy dochodził do września."
Kiedy HAARP sie do mnie odzywal, to robil ze mna rozne testy. Kradl mi pamiec. Rozmawialismy np. o czyms i w pewnym momencie kradl mi jakies slowo. Zamazywal to slowo w mojej pamieci, zebym znalazla cos pochodnego. Tego wlasciwego slowa nie moglam sobie juz przypomniec. Dopiero za kilka dni. Czesto robi tez tak z moimi snami. Budze sie i pamietam, ze cos mi sie snilo. Zaczynam sobie przypominac i w tym momencie wymazuja mi cala pamiec dotyczaca tego snu. Juz nic nie pamietam. To wymazuja mi na stale.
HAARP potrafi wymazywac z pamieci poszczegolne slowa i sekwencje na okres czasowy i na stale. Dzieje sie to niesamowicie szybko i skutecznie. Juz wiesz, co masz powiedziec i okazuje sie, ze masz pustke w pamieci. Odczucie jest wtedy straszne.
Patenty dotyczace HAARP-a :
http://okimc.org/newswire.php?story_id=719
|
|
|
wendol mow sobie o mnie co chcesz. Mnie to ani ziebi ani parzy.
Jedno jest pewne, ze malo ludzi przezywa swiadomie mozliwosci dzisiejszej technologii. Ja sie tymi przezyciami dzielilam i dzielic sie bede. Ty nie masz nic na ten temat do powiedzenia, bo mozesz tylko gadac, ze jest to moj wymysl. Naucz sie angielskiego i poczytaj troche na ten temat poki jeszcze mozna !!!!
|
|
|
Angielski znam w stopniu dla mnie wystarczającym (zwłaszcza informatyczny).
Chodzi o to Gosiu, że Ty wszędzie widzisz wpływ HAARP-a (podobnie jak Pająk widzi wszędzie wpływ kosmitów).
Pogadaj Gosiu np. o snach z innymi ludźmi, bo wygląda na to, że wszyscy jesteśmy pod wpływem HAARP-a :)
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A wracając jeszcze do HAARP-a, to rozmawiałem o tym kiedyś z pewnym parapsychologiem i mówił, że będzie to wykorzystywane do globalnego wprowadzania ludzi w stan swego rodzaju transu - będą emitowane określone częstotliwości.
No cóż - jedni są bardziej podatni na określone wpływy, inni mniej.
Chodzi o to, aby utrzymać ludzi jak najdłużej w obecnym stanie świadomości, aby ta rzeczywistość przetrwała jak najdłużej, bo określone grupy i systemy mają z tego ogromne korzyści.
Nadchodzą takie wydarzenia, że w pewnym momencie nawet HAARP nie pomoże, ale każde dalsze "pięć minut" trwania obecnego systemu przynosi wymierne korzyści określonym układom.
A może i dobrze, że HAARP będzie próbował uspokajać ludzi, bo dla niektórych będzie to koniec świata - ich świata.
Nikt nie chce terapii szokowej - zarówno miejscowi, jak i inni, ale nieuniknione są pewne przełomy.
P.S.
Wygląda na to, że tracę czas na dyskusje z Gosią, zamiast dalej się dokształcać i rozwijać.
Ja Gosiu etap HAARP-a mam już za sobą.
Romek dobrze napisał, że taka dyskusja tylko odwraca uwagę od spraw znacznie ważniejszych.
To tak jak Kościół - będzie gadał nawet o innych wyznaniach i innych religiach, aby tylko była mowa o religii i o tym jaka jest ważna.
Masz Gosiu jakieś korzyści z głupiego gadania o HAARP-ie?
Wygląda na to, że chcesz go ośmieszyć - nie mówisz np. o jego zastosowaniach wojskowych (wykrywanie baz podziemnych i okrętów podwodnych), a także o jego możliwym globalnym zastosowaniu w celu otoczenia Ziemi "płaszczem ochronnym" w postaci cząstek relatywistycznych.
Myślę Gosiu, że Twoja pisanina może odnieść wpływ na niektórych podatnych ludzi - niestety będzie to wpływ dla nich niekorzystny i mogą skończyć jak Ty.
Podobnie zły wpływ na niektórych ludzi ma gadanie Kościoła o Szatanie - 99% "opętań" to choroby psychiczne. Ludzie głęboko wierzący w ideologię Kościoła są niestety podatni na różne wpływy - te złe wpływy różnych niskich bytów też.
Podobnie jest Gosiu z Twoją gadaniną i HAARP-em - zastanów się nad tym głęboko. No chyba, że zostałaś już przez nich zwerbowana (może nawet nieświadomie im pomagasz).
|
|
|
wendol, bede pisala i mowila o wszystkim co uznam za stosowne. Jest demokracja i wolnosc slowa !!!
Po tym, co Ty napisales wyzej, to odnosze wrazenie, ze to Ty jestes zwerbowany dla HAARP-a. Widocznie niektorzy ludzie zaczeli sie glebiej zastanawiac nad tym, co ich otacza i byc moze ktos osmielil sie uwierzyc w to o czym pisze i stad Twoj i HAARP-a niepokoj.
Zdaje sobie sprawe z tego, ze za taka gadanine zabili lub okaleczyli juz nie jednego.
|
|
|
Ręce opadają...
Wygląda na to, że jesteś chora nieuleczalnie i nikt Ci nie pomoże.
Nie potrafisz nawet czytać ze zrozumieniem.
Tak się zżyłaś z HAARP-em, że stał się jakby częścią Ciebie, której nie chcesz utracić.
|
|
|
Spróbuj sobie wyobrazić swoje życie bez HAARP-a...
Normalnie pustka...
Ile to już lat jesteście razem?
Jak się poznaliście? Jak to się zaczęło?
I czy wcześniej zdradzałaś jakieś oznaki...?
|
|
|
wendol, wpadles w sentymentalny nastroj. Powiem Ci tylko jedno, kontakt HAARP-a ze mna z jednej strony przygnebia mnie, a z drugiej pozwolil mi poznac niesamowita technologie i jej mozliwosci. Pozwolil mi tez poznac milosc mojego zycia. Wydoroslalam, okrzeplam i zmadrzalam. To tez dzieki tym kontaktom.
Musze Ci powiedziec, ze zanim HAARP zajal sie mna jawnie, to tez reprezentowalam soba nie malo. Rowniez na forum. Chyba wlasnie przez moje zaangazowanie na forum SE HAARP sie mna jawnie zajal.
|
|
|
No widzisz ile zawdzięczasz HAARP-owi?
Ale to chyba nie wszystko. Dzięki swojej działalności jesteś sławna, ktoś się Tobą interesuje i zajmuje.
Problem w tym, że za bardzo zachwycasz się technologią, której w dodatku nie rozumiesz.
Widzę, że rozwinęłaś się w jedną stronę, zaniedbując poznanie wielu innych aspektów życia. Gdybyś miała szerszą wiedzę, to byś wiedziała, że wiele Twoich wniosków jest błędnych.
W najprostszych, typowych zjawiskach widzisz ingerencję HAARP-a.
Coś mi się wydaję, że Ty nie chcesz, aby Cię "zaniedbali".
Przemyśl to wszystko, spróbuj zrozumieć samą siebie i obejrzyj "Piękny umysł" (jeśli go jeszcze nie widziałaś).
|
|
|
wendol, o slawie nic nie wiem. Na forum bylam slawna zanim zjawil sie HAARP - to byl rok 1997.
Technologia bede zawsze sie zachwycala. Jest to oczywiscie bardzo skomplikowana technologia, ale wiele jej rezultatow juz poznalam i ciagle poznaje. Kazdy nowy pokaz jest dla mnie rewelacja na bardzo wysokim poziomie.
Nie jest ze mna tak zle. Nie sa mi obce inne aspekty zycia. Bardzo mocno siedze w polityce.
Tobie niektore moje wnioski moga wydawac sie bledne, bo ich sam nie doswiadczyles. Ja sie nie myle !!!
HAARP jest dzisiaj wszechobecny i juz nalezy sie liczyc z jego dzialaniem. Dlatego moje mysli sa zawsze najpierw skierowane na dzialalnosc HAARP-a. Jest to wynik poznania szerokiej gamy mozliwosci.
"Opieka" HAARP-a nie jest sielanka. Bardzo sie juz wycierpialam i ciagle nie daja mi spokoju. Zawsze cos jest. Do wszystkiego jednak czlowiek moze sie przyzwyczaic i nauczyc sie zwracac uwage na rzeczy ciekawe i istotne. Tak jest w moim przypadku. Pozornie nie interesowali sie mna juz wiele razy przez dlugie okresy czasu. Stale interesuja sie mna od czasu zidenfikowania HAARP-a.
Filmu "Piekny umysl" nie widzialam. Mam dobry kontakt ze soba !
Pozdrawiam. Goska
|
|
|
|||
|
Gazeta, z ktorej wzielam te wiadomosc o slyszacym glosy strazniku, zostala zredukowana do podawania widomosci dotyczcych tylko komputerow. Jest to gazeta Gery.pl - Newsroom.
Wlasnie po tym, jak przekopiowalam tytulowy artykul, to ta gazeta przestala nadawac luzne wiadomosci z calego swiata. Bardzo tego zaluje, bo mieli niekonwencjonalne wiadomosci.
W reszcie gazet, to nawet czcionka sie zgadza - jak to mowilo PRL-owskie przyslowie.
|
|
|
A to Gosiu znasz?
http://wolnemedia.vae.pl
|
|
|
Ja nie znalem. Dzieki.
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |