Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tabl-OOBE
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Przedawkowałem sobie tabletki na kaszel. Dokładniej wzialem ich 40 i doswiadczyłem OOBE. Co prawda bylo bardzo krótkie bo parenascie sekund chyba, ale zawsze cos. Trudno bylo sie poruszac bo moje ciało drzalo i to cialo astralne tak jak by mnie tez zawrotowało :p Wczesniej cwiczylem miesiacami i nie moglem wyjsc z ciała, a teraz jednym opakowaniem tabletek doswiadczylem tego. Co wy na to aby oglosic to kolejnym sposobem wychodzenia z ciała :D?

www.google.pl

Brawo, właśnie osiągnąłeś "Haj".

,,Haj" o ile to nazwa tego czegos. To bylo prawdziwe OOBE ? Czy wytwór mojego mózgu.

www.google.pl

Raczej tabletek.

No szkoda. Juz myslalem ze zostanie ogloszona nowa metoda. I zarobie na produkcji tabletek kaszlo astralnych.

www.google.pl

mam kolege ktory podruzowal w ten sposob, ale trudno bylo go z powrotem sprowadzic, zdazylo sie raz tak ze musieli go czyms jebnac zeby sie obudzil, chociaz dokladnie nie pamietam, czy zeby sie obudzil, czy w obronie wlasnej bo zaczal wspolpracownikow atakowac ale chlop silny byl, zeby sprowadzic potrzebowali 3ch chlopa

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.