| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Apokalipsa. Dlaczego? Kiedy? i Jak? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63 |
|
Heheh.. "z natury jestem uparty" - ciekawe... a skad wiesz jaka twa natura prawdziwa?:) O co wy sie w ogole sprzeczacie bo ja w tym nie widze elementu do zgrzytow?:) Obaj mowicie to samo... z tym ze jeden mowi "jabłko", a drugi "owoc". Obaj mowicie o pomocy, a owocow waszej pracy nie widac!
Pozdrawiam!
|
|
|
wierny - PEACE :)
Dokladnie oto chodzi o pomoc innym ludziom bezwgledu czy maja zle czy dobre zamiary.
Forum daje nam mozliwosc wymiany pogladow na rozne tematy. Oczywiscie kazdy z nas ma wlasna wersje to co sie wydarzy w nastepnych latach. Nikt nie musi sie zgadzac z inna wersja to co nataspi. Lecz we wszystkich wystepuje BOG - jest tym, co nas wszystkich laczy. To od niego zalezy co, jak i kiedy sie wydarzy ale i rowniez od nas samych wybierajac rozne drogi w zyciu. Juz teraz tylko to od nas zalezy czy wydarzenia, ktore nastapia beda takie jakie sa zapowiadane przez wszystkich ( wojny, katastrofy, ... ) czy tez moze ludzkosc jednak nauczyla sie czegos po 11 wrzesnia, ze wojna prowadzi do nikad (jak widac nie zupelnie) i natapia inne odmienne dla nas zbawienne wydarzenia (Zlota Era). Nie bede juz wnikal kto ma racje przekonamy sie za kilka lat, a moze juz za chwile?
Bylo mi milo wymienic sie pogladami z Toba wierny, Arkadiush jak i inni
Mam rowniez nadzieje, ze z koncentrujemy sie na terazniejszosci oraz zaczniemy zmieniac nasza przyszlosc na lepsze (Tu i Teraz Wszyscy - Arkadiush na tym to wlasnie polega).
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |