| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Egzorcyzmy Emily Rose | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
|
Ostatnio nic sie nie dzieje na tym forum.
Wiec szukałem jakiegos ciekawego topicu.
Hmm szukałem a on znalazł sie sam.
Wczoraj oglądałem z koleżankami film ,,Egzorcyzmy Emily Rose".
Film jest oparty na faktach i bardzo go polecam.
Przedstawione tam są straszne sceny egzorcyzmow.
Film "Egzorcyzmy Emily Rose" jest zainspirowany prawdziwymi wydarzeniami. Podczas odprawiania egzorcyzmów umiera 19-letnia dziewczyna - studentka pierwszego roku college'u. Ksiądz, który odprawiał egzorcyzmy zostaje oskarżony o zabójstwo. Jego obrony podejmuje się zarozumiała pani adwokat, która nie tylko musi poradzić sobie z nietypową sprawą, ale również z własnymi problemami życiowymi.
Podczas rozprawy sadowej pokazywane sa wlasnie opowiadania ksiedza i innych swiadkow.
W nocy po obejrzeniu filmu obudziłem sie punkt 3 w nocy.
Miałem problemy z oddychaniem i nie mogłem zasnąc.
Wkoncu obudzilem siostre i jakos mnie uspokoila.
Niewiem czy od tych horrorów zjechała mi sie juz psychika czy moze fakty z filmu przenoszą sie na zycie niektorych ludzi.
Polecm bardzo film i zapraszam do dyskusji.
|
|
www.google.pl |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Egzorcyzmy..." obejrzałam jakieś pół roku temu...i dobrze, że dopiero wtedy, chociaż przyznaję, że miałam ochotę zrobić to wcześniej. Dobrze, że dopiero wtedy, bo gdybym obejrzała go wcześniej pewnie odebrałabym go zupełnie inaczej... Daje do myślenia..
|
|
„Tylko w powieciach wszystko musi być prawdopodobne, lecz życie nie podlega regułom prawdopodobieństwa.” |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |