| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 4400 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
czyli jak w temacie
* mam nadzieje, ze wiadomo wszystkim o co to chodzi z ta cyfra
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Zapewne chodzi o nowy serial na jedynce.
W czwartki wieczorem. Ogladalem pierwsze odcinki.
nawet ciekawy ale w pewnych momentach przesadzony :/
|
|
www.google.pl |
|
oglodalem 1.2.3.4 no spodziewalem sie jakiegos wiekszego przeslana po tym serialu ale to jest bardziej cos podobnego do archiwum x...(czekam necierpliwie na natepne odcinki:)
|
|
Wina tuska |
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
wlasnie sciogam 9 odc czuje sie troche jak bym sie tym oszukal??:)
|
|
Wina tuska |
|
No jesli tylko o film chodzi, to wszyscy jestesmy wlasnie oszukani. Ale moze ten glupi hollywodzki film dopomoze nam cos zauwazyc ? Nad czyms pomyslec ? Cos dostrzec ? Zastanowic sie ? Wskazac istniejaca mozliwosc ?
NAJSERDECZNIEJSZE I WIECZNIE SLONECZNE pozdro
;o)
|
|
|
ja nie wiem co to za film, nie ogladam televizji, no jedynie "kreskowki" :D
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
Drogi Romeczku!!!
no chyba nie do mnie ta mowa ale nawet nie chcem wiedziec coz to takiego (moze jakas pozycja :D ) bo jeszcze sie zgorsze ;)
|
|
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit |
|
Droga aneczko
No, napewno nie do Ciebie, choc pewnie nie sa to rzeczy gorszace.
z calym szacunkiem, nie chodzi o Ciebie, bo gdyby chodzilo, to wiedzialabys o co chodzi.... oraz, ze chodzi o Ciebie
;o)
sloneczne pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |