Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Do administratora!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Chcesz aby te forum było zapełnione ludŸmi? Zmień widok forum na ciemnš stronę, skasuj wszystkie tematy aby ludzie mogli pisać na nowe. Zrób tak a zobaczysz że zadziała.

Nie ! Tak jest dobrze, ciemna strona nie jest żadnym rozwišzaniem, może mrocznoœć innych pocišga ale nie wszystkich, ta biel jest wyjštkowa i specyficznie swojska :) a do tego skasowanie tematów ??? niby dlaczego ???

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Problemem nie jest szata graficzna gdyż ona jest optymalna :) Wiekszosc profesjonalnych serwisow ma biala szate graficzna jako dominujaca. Problem to fakt iz strona slabo sie indeksuje i jesli sie wpisze pewne slowa wedlug ktorych kiedys byla w pierwszej 5 tce to teraz google wyzucaja ja na miejscu kolo 30 it... Pozdrawiam Igor ps. dla mnie może być :) lepszej bym sam nie zrobił :)

Niech Moc Będzie z Tobą

eee tam bzdury, jest wprawdzie sposób by znowu było tutaj dużo osób, wy***lić rejestracje i logowanie i znowu będzie super klimat etc.

...

mirrage Jasne :) Tak ludziska - liczy się jakoœć, a nie iloœć. Mi się podoba, że nie ma już gadania o dupie Maryni. To forum ma inny cel. Dla mnie jest to prawdziwa kopalnia wiedzy, przez kilka lat nazbierało się sporo pokładów, ale żeby do nich dotrzeć trzeba się często przekopywać przez zwały piachu. Przydałaby się więc forumowa wyszukiwarka i możliwoœć kontynuowania starych tematów, czyli przywrócić dobre rozwišzania ze starego forum.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Co do zmiany koloru forum. Udowodniono, ze kolor czarny ulatwia skupienie i przyswajanie informacji. Dlatego mowi sie tez, by uzywac czarnego dlugopisu do robienia notatek. W Skandynawii uzywaja olowka do pisania na lekcjach. Natomiast kolor czerwony powoduje, ze obserwator zostaje dluzej w tym miejscu, w ktorym jest kolor czerwony, stad w wielu restauracjach czy waznych miejscach publicznych wylozono czerwone dywany.

Głupi pomysł. Forum mi odpowiada.

Kociak:
Zmień widok forum na ciemnš stronę
Myœlę, że w przyszłoœć będziecie mieli do wyboru kolory, wtedy sobie każdy wybierze jaki będzie chciał czy jasny czy ciemny :) ale obecnie inne rzeczy trzeba jeszcze dorobić i pozmieniać.
mirrage:
posób by znowu było tutaj dużo osób, wy***lić rejestracje i logowanie i znowu będzie super klimat etc.
i całe mnóstwo spamu
wendol:
Przydałaby się więc forumowa wyszukiwarka
Tak, postaram się aby szukaj przeszukiwało też forum.
wendol:
możliwoœć kontynuowania starych tematów
Wkrótce zamknięte wštki będš dostępne :) Watki nieużywane nadal będš się zamykać automatycznie ale zmienione zostały kryteria, więc będzie trzeba się postarać żeby wštek zamknšł się z automatu, co innego jeœli moderator taki wštek zamknie.

Czekam na opinie...

Dla mnie dobrze. Widzę, że czeka to forum œwietlana przyszłoœć. Tak czy inaczej już sš poprawy, za co brawo dla emsi'ego,

http://www.monbelami.com/images/photos/committmentphoto2.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.