Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Program Nie Do Wiary !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Wszystkim fanom tego programu wiadomo że TVN zakończył jego emisje. W zwišzku z tym apeluje do wszystkich fanów i sympatyków strefy 11, o napisanie do mnie maila z proœbš do TVN-u o wznowienie nadawania tego programu. Wszystkie maile przekaże do TVN-u (mam jóż 48 od różnych osób). Pamiętajcie razem możemy reaktywować NDW !!!

tylko po co? NDW wyrzekł się już nawet Robert Bernatowicz, który stworzył ten prgram. NDW w mojej opini nawet szkodzi sprawom tzw. paranormalnym, metafizycznym, bo przez ten program ludzie tylko kpiš z UFO, 2012 itp. A to przecież mogš byc dla nas kluczowe sprawy, wiec cieszę się, że ten koszmarek zszedł z anteny. polecam słuchać programu pierwszego polskiego radia w każdš pierwszš sobotę miesišca od 0.00 do 3.00 w nocy. usłyszeć można audycję R. Bernatowicza. w tym tygodniu ma być audycja poœwięcona UFO. myœlę że będzie też przypadek ze Zdanów, którym bardzo wnikliwe zajmuję się Fundacja Nautilus, na której stronę internetowš polecam zajrzeć

przekroczyłem już liczbę 666 postów ;)

Wiem, ze za mna tesknisz.

dializa666:
Wiem, ze za mna tesknisz.
o Boshe! to ty! n**x ;((

''''- Nie wystarczy dobrze się bić. Czasem lepiej być słabszym, a mieć plecy. Kogo? Dużo starsze dziewczyny, takie po 20 lat. Jeœli je dobrze znasz, nikt nie podniesie na ciebie ręki. '''' http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7879 Wszystko sie dobrze sklada, mam nawet wiecej niz 20 lat.

Skandal! Na stos z nimi!

No, ale tak to jest. Dziewczynki, wychowujš się w nieodpowiednim towarzystwie i potem wychodzš takie jaja. Skończy 14 lat, znajdzie sobie jakiegoœ łysola, on jej powie, że jš kocha, rzuci po 2 tygodniach, ta się uchleje, powkurza kilka osób i od nowa. Błędne koło.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.