Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Budzi się potworne zło
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

W ostatnich tygodniach mamy doczynienia z makabrycznymi wydarzeniami Wiadomoœci sš przeplatane ludzkimi tragediami Iracjonalne zachowania ludzi itp. Stawiam pytanie : czy uczestnicy forum odczuwajš atak różnego rodzaju natręctw myœlowych lub innch nie zrozumiałych emocji? Wiele osób na całym œwiecie przepowiadało koniec œwiata itp . Lecz niestety mamy chyba poczštek końca naszej cywilizacji. Kody uaktywniajš bieg histori . ...........Stary Człowiek umierajšc klucze do komnaty zatracenia młodemu przekże. On ich nie w trosce o ludzi użyje . Ciemna Moc go wykorzysta i na tron œwiatowy posadzi ...... Czas ostatnie dni listopada 2006

Magneur Mistral

Jak pozwolicie swistak siedzi bo sreberka byly z pszemytu :D wiecie nadczym bardziej mysle to jest komiczne patrzcie zalozmy ze mam zone alle ona ma wypadek i umiera ja ja kocham ale cierpie po smierci i chce jakos ulozyc zycie na nowo poznalem fajna dziewczyne i jest super i pszychodzi czas ze umieramy mamy dzieci i wogole z tamta tez mialem a wele bibli mozna miec jedna zone no chyba ze jak ktos umrze ale jak pojde do nieba z tymi paniami w zalozeniu i oby 2 kocham to co sie stanie ?? to takie pytanie retoryczne wiec ja nie wierze w pismo biblijne ani w katastrofy bo jak to napisal Magneur jezeli cos sie stanie to przez nas ludzi i za pewne bedzie to wina usa albo radzieckich surczulisynow :D wiec srac na to najwyzej jak cos to zrzuca bobmki atmowki i bedziemy swiecic sie :Di czego sie bac :P bedziemy wtedy tanczyc wokol ogniska i sie cieszyc ze nas oswiecilo hehe tak czy siak i tak umrzemy co za roznica jak i kiedy ?

Dializa wiesz ja tam wale faraonow mogli sie tak nei chowac i nie robic tajemnic ze swoich grobow jak sie robi grub to po to by cialo mialo spokoj a dusza mogla spokojnie je opuscic to po co twierdze ? tak jak piramidy ?ja tam z piramidy faraonow to sracz moge zrobic

13 godzin temucytuj: fragment | całoœć Grudzień jest miesišcem czasu "gałšzki klonowej" tzn będziemy œwiadkami dziwnego zachowania sił przyrody .

Liga Darksman

Sytuacja jest doœć poważna czas "gałšzki klonowej" jest podwojony półkodem kohri cdn.

Liga Darksman
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.