Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zmiany na forum - etap II
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20

Po rewolucji sierpniowej (bo wtedy nastšpiły gruntowne zmiany na forum) było trochę niedocišgnięć (przyznaje się bez bicia) a i na obecne możliwoœci i Wasze potrzeby użytecznoœć była trochę za uboga, postanowiłem dokonać zmiany na forum. Tak więc w pierwszej kolejnoœci zostały naprawione błędy, które zgłosiliœcie (np. spacja w linkach, przypominanie hasła...), dodatkowo pewne rzeczy zostały usprawnione (np. BB kod) no i mam też cos nowego nie będę wszystkiego wymieniał bo chcę żebyœcie sami to odkryli :) koniecznie wejdŸcie na swoje konto http://www.tajne.org/konto.php. Czekam na opinie!

Czekam na opinie...

Ogólnie to jest lepiej niż było i właœciwie to niczego już zmieniać nie trzeba. Najważniejsza jest efektywnoœć i tu zarzutów mieć nie można, wszystko co proste jest najlepsze. Dobra robota.

Chciałam spróbnšć fotkę, takš maleńka :) ale gdzie tam nie da rady.....pisze mi ładniutki tekst " proszę zaznaczyć pola na czerwono" ja mam zaznaczyć? gdyż pól na czerwono nie ma....a szkoda :)

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

"Proszę poprawić pola zaznaczone na czerwono"....tak pisze, ale pól zaznaczonych na czerwono nie ma :) Trudno .

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Dodo:
"Proszę poprawić pola zaznaczone na czerwono"....tak pisze, ale pól zaznaczonych na czerwono nie ma :) Trudno .
Dzięki za zgłoszenie już poprawione :)

Czekam na opinie...

no to mamy nowe forum :)

Men In Black?

Zgadza się , już poprawione :) Bez problemu teraz funkcjonuje !!!

UPS!!! Nie tak miało byc , samo "wstecz" widać nie powoduje pozostawienia takiego samego profilu....ale tarez ja poprawiłam :)))

Teraz jest OK! :)))

Zmiany całkiem całkiem. Teraz, czy linki działajš normalnie?

wyckret:
Zmiany całkiem całkiem. Teraz, czy linki działajš normalnie?
Tak, zostało to poprawione

Czekam na opinie...

Doskonale. Mały test: http://img301.imageshack.us/img301/8973/atakzajacowez7.gif

Uber.

Fajne te zmiany :)

i tak było lepiej przed zmianami :P

...

mirrage:
i tak było lepiej przed zmianami :P
a czegoœ jeszcze brakuje? :)

Czekam na opinie...

Najfajnie było na pierwotnej wersji forum. Niezbyt wymyœlna, ale klimatyczna.

wyckret:
Najfajnie było na pierwotnej wersji forum. Niezbyt wymyœlna, ale klimatyczna.
Dokładnie, brakowało tylko obowišzku logowania, aby zapobiec wybrykom dzieciaczków. Teraz prawie może być, brakuje wcišż szukajki, brak jest możliwoœci kontynuowania starszych wštków, no i ktoœ pomimo wszystko leniuchuje bo jest tu tyle œmieci w starych wštkach że głowa boli, a i stronę by można za co niektóre opinie zamknšć jakby ktoœ się obraził (a jest o co).

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

komu brakowało temu brakowało. "Dzięki" logowaniu można tu zaglšdać raz na tydzień, jeœli się chce przeczytać coœ nowego. Kiedyœ kwitła dyskusja teraz kwitnie milczenie =)

...

http://www.monbelami.com/images/photos/committmentphoto2.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.