| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zmiany na forum - etap II | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20 |
|
Po rewolucji sierpniowej (bo wtedy nastšpiły gruntowne zmiany na forum) było trochę niedocišgnięć (przyznaje się bez bicia) a i na obecne możliwoci i Wasze potrzeby użytecznoć była trochę za uboga, postanowiłem dokonać zmiany na forum.
Tak więc w pierwszej kolejnoci zostały naprawione błędy, które zgłosilicie (np. spacja w linkach, przypominanie hasła...), dodatkowo pewne rzeczy zostały usprawnione (np. BB kod) no i mam też cos nowego nie będę wszystkiego wymieniał bo chcę żebycie sami to odkryli :) koniecznie wejdcie na swoje konto http://www.tajne.org/konto.php.
Czekam na opinie!
|
|
Czekam na opinie... |
|
Ogólnie to jest lepiej niż było i właciwie to niczego już zmieniać nie trzeba. Najważniejsza jest efektywnoć i tu zarzutów mieć nie można, wszystko co proste jest najlepsze.
Dobra robota.
|
|
|
Chciałam spróbnšć fotkę, takš maleńka :) ale gdzie tam nie da rady.....pisze mi ładniutki tekst " proszę zaznaczyć pola na czerwono" ja mam zaznaczyć? gdyż pól na czerwono nie ma....a szkoda :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
"Proszę poprawić pola zaznaczone na czerwono"....tak pisze, ale pól zaznaczonych na czerwono nie ma :) Trudno .
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
|||
Czekam na opinie... |
|
Zgadza się , już poprawione :) Bez problemu teraz funkcjonuje !!!
|
|
|
UPS!!! Nie tak miało byc , samo "wstecz" widać nie powoduje pozostawienia takiego samego profilu....ale tarez ja poprawiłam :)))
|
|
|
Teraz jest OK! :)))
|
|
|
Zmiany całkiem całkiem. Teraz, czy linki działajš normalnie?
|
|
|
|||
Czekam na opinie... |
|
|||
Czekam na opinie... |
|
Najfajnie było na pierwotnej wersji forum. Niezbyt wymylna, ale klimatyczna.
|
|
|
|||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
komu brakowało temu brakowało.
"Dzięki" logowaniu można tu zaglšdać raz na tydzień, jeli się chce przeczytać co nowego.
Kiedy kwitła dyskusja teraz kwitnie milczenie =)
|
|
... |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 20 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |