| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Bardzo proszę o interpretację | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
prosiłabym bardzo o zinterpretowanie snu jaki mnie męczy od dwóch nocy ni mi sie to samo leci saamolot i nagle spada i rozbija sie zawsze blisko mojego miejsca zamieszkania zmieniaja sie tylko linie lotnicze wyraznie w snie widze nazwe ich ale takich naprawde nie ma potem biegne do tego samolotu i proboje ratowac ludzi bo samolot nigdy nie jest zniszczony calkowicie widze tych ludzi ile osob przezyło a ile nie z regóły te osoby sa popażone przez ogienn często pomagaja mi w ratowwanie członkowi z mojej rodziny raz pomagał mi tata ale w czasie tego wpadł jakby do srodka płonacego samolotu i znowu ja musiałam go ratowac udał mi sie w ostatniej chwili chwycic go za rece i z calej siły wycignac go choc czułam starszny lek ze sie nie uda i tak w koło potem nastepny samolt i cała noc tak proszę powiedzcie co te sny moga oznaczac bo jestem juz nimi zmeczona
|
|
|
Samolot w takiej sytuacji to mierć w ród krewnych lub przyjaciół - ale sen taki może też oznaczać ominięcie katastrofy w skutek wymiany np przyjaciół.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
wiesz to ciekawe bo aj miewam bardzo podobne sny...ide gdzies ulica i widze ze leci bardzo nisko samolot i wiem ze on zaraz spadnie , spada przewaznie bardzo blisko mnie i sie rozbija.RAz nawet rozbil sie w ogrodku u sšsiadów!!
nie wiem co to znaczy ale nieekoniecznie musi cos znaczyc...
|
|
|
nie wiem czy cos znaczy ale jakas jestem niespokojna po tych snach i dzisiaj w nocy znowu zle sny prosze jeszcze o interpretacje tego : sen był taki chodzilam z moimi bracmi po cmentarzu było ciemno niby to było Wszystkich więtych zaplalismy wieczki na wszystkich grobach z calej naszej rodziny pamietam te groby puste nie bylo kwiatow tylko swieczki my chodzilismy po tym cmentarzu bo szukalismy grobo dziadka juz nie zyjacego normalnie doskonale wiem gdzieten grob jest ale we snie nie moglam go znalez i stwierdzilismy ze zapalimy swieczke na jakims grobie
obcym ???
|
|
|
rozgwiazdo, ale powiedz Ty mi, czy każdy sen musi oznaczać co istotnego?
|
|
|
uważam , ze czasem sen a raczej nasza podswiadomosc chce nam cos przekazac to jakby system znakow ale ja nie zawsze potrafie je wlasciwie rozszyfrowac wiele ray tak mialam wiedzialam, ze cos oznaczaja ale nie zawsze umialam powiedziec co dlatego wole zapytac kogos kto sie na tym zna
|
|
|
Odrazu powiem tak: senniki to wielka lipa, natomiast kiedy miałem przerażajšcy acz dziwny sen, byłem we Wrocku (wtedy jeszcze nie zamierzałem nawet tu mieszkać, teraz tu zamieszkałem =) szedłem jakš ulicš i nagle nastšpiło jakby przemieszczenie budynków jakby jaka energia trudno to nazwać ale wiem że wszyscy się bali, co to było nie wiem ale jakby ulica się pochyliła, nie umiem do niczego tego porównać, napewno nie było to nic spowodowane przez kataklizmy, pomylałem o tym (wówczas jako o czym zupełnie naturalnym ale przerażajšcym) "władza znowu się bawi", na ulicy był strach i niepewnoć, pamiętam bardziej towarzyszšce mi uczucia niż fakty, a to było poczucie bezsilnoci i takie przeczucie że to wszystko zmierza ku katastrofie, ale było to zjawisko które do tej pory budzi u mnie zdziwienie, ma kto jaki pomysł, tylko proszę nie wyjeżdżać z sennikami - nie wierze w nie :-P
|
|
... |
|
Uwazam, ze sen, to jest przeslanie do konkretnej osoby i ona sama musi sobie ten sen zinterpretowac. Jezeli nie umie tego zrobic, to ominie ja swiadomosc tego, co sie moze zdarzyc.
|
|
|
Niestety to prawda Wrono :) - Zycie wysyła nam sygnały tylko nie zawsze chcemy sie z tym godzić gdyż nie jestemy nauczeni ich czytać - wydaje mi sie w tedy że zwariowalimy :)
Ja wiele razy mam takie sny a w nich ciekawe newsy - szkoda ze niekiedy dotycza ludzi ktorych znam - np ze chca mnie oszukac - no ale coz takie zycie labo jestesmy rozwinieci i nie za bardzo szczesliwi albo glupi i musimy miec twarde t.....
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Każdy sen ma jakie znaczenie i sennik tu nie pomoze.
Jednak sny maja różnojakie znaczenie:
1. Maja nas ostrzec przed czym bšd przekazać co (jednak tylko ta osoba, której się on przynił, moze to wiedzieć).
2. Sš to wspomnienia z naszego poprzedniego zycia, jednak my nie mozemy zobaczyć swojego poprzedniego "ja" tylko widzimy swoje współczesne "ja".
3.Najdziwniejsze, według mnie. Majš nam uwiadomić, ze w zależnoci od tego co wybieżemy dana sytuacja przebiegnie.
Postaraj się sprawić, by we nie zadzwonišł gdzie. Jednak zrobienie czegos we nie jest trudne.
|
|
http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=177332 |
|
Ja tez mam dziwne sny, ale wiem ze mnie ostrzegaja przed czyms. Czasami czekam dluzej a czasami to tylko jeden dzien i ciach.
Od kad jestem w Anglii mam ciagle przed czyms zlym sen o samolotach, pociagach, ze jestem sama i sie boje. Sidze w poczekalniach gdzie jest duzo ludzi i jestem przerazona. Ostani sen juz byl troche dziwny bo jestem z kims od kilku tygodni i wiem ze w tym snie szukalam gdzie on mieszka bo chcialam pomocy. Niestety nie wiem czy mi pomogl bo sie obudzilam, ale wiem ze on juz tam byl w tym snie a to duzo dla mnie znaczy bo strach byl inny.
cierpliwie czekam na zmiany.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |