Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
prawda
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

wiesz ariel wszystko by bylo pieknie gdyby nie fakt ze umiesz tylko pieknie owijac w bawelne slowami a w rzeczywistosci ... zadnej. szkoda ze nie opiszesz swojej prawdziwej sytuacji. jak zawsze stary poczciwy ariel i jego fantazja boza barierami swiata... pozdrawiam ufajacym... widac ze poezja dla dzieci ma jeszcze zbycie

wiele prawdy napisałeœ Bartku , Bawełna , prawda , wciskanie ludziom .. Ty tak uważasz ! trochę Despotycznie się wypowiedziałeœ jakbyœ chciał Ustalać i Wmawiać co jest Komu Właœciwe . Fantazja œwiadczy o Bogactwie Skarbów , które kryje dusza . Widać że sporo zapomniałeœ , a przecież Doœwiadczyłeœ ( więcej odemnie ) , w kwestaich Ezotreycnych . Szczerze Przeprosiłem za Tamto co faktem jest i prawdš było z mojej Strony nie na miejscu , i œwiństwem . Jednak mimo Wszystko ... pomimo Różnic które nas dzielš ( co jest rzeczš oczywistš ) , nadal Cię Szanuję i Dobrze Wspominam bez pomijania Jowity , Tomka czy Pawła .. który jest Wielkim Człowiekiem . Proszę tylko Cię o jedno ... zanim zechcesz Zmienia㠌wiat zacznij Zmieniać Siebie i trochę wychyl głowę poza Œwiat który ma dużo piętna z przeszłoœci przeniesionej do Terażniejszoœci .Mam Nadzieję .. że tak jak mówiš karty - uda się tobie i Spełnisz się ( czego Tobie - wierz lub nie - Życzę z Całego Serca oraz Tomkowi i Jowitcie ) , w życiu !!! . Biedy nie zaznasz nigdy , jedyne czego do Szczęscia - mówiš karty tobie Brakuje , to Statecznej i Prawdziwej Miłoœci która nie gdzie indziej mieszka , jak w przeszłoœci . Nie wiem co karty przez to miały do powiedzenia , jednak sšdzę .. że pisane jest Tobie odœwieżenie pewnego dawnego Uczucia , i zawarcie Zgody z tš osobš . Zresztš , sam to sobie Zinterpretujesz . I tak poza rozmowę ... to Jestem tylko Człowiekiem , który potrafi Zaglšdać za Zasłonę Przyszłoœci gdyż z takim Darem przyszedł na Œwiat , by służyć ludziom . Ojcem będę takim ... jakim Będę , ale Będę ! ! ! . Może w Angli nie było po mnie tego widać ( wnioskujšc z Zachowania ) , ale Tutaj ! Gdzie Jestem ! .. Jestem Dojrzalszy i Odpowiedzialny za osoby które Naprawdę Kocham . Pozdrawiam Berti Niech się Wam Spełniš Marzenia i Życzenia ... tj. Tego Chcecie , i mam Nadzieję że Tomkowi dobrze idšc ćwiczenia OBE z Bioofedbackiem . pa

czy z łaski swojej moglibyœcie wymienić się mailami i tam powspominać stare dzieje, pokłócić się, podogryzać sobie, itd., a nie zaœmiecać to forum nawet nie w 1 wštku, a zakładajšc do tego nowe. rzygać mi się chcę jak to czytam. z całym szacunkiem dla Ciebie Ariel, bo bardzo Cie lubie jako forumowicza

Dokładnie chciałam to samo powiedzieć, no może w kwestii maila, bo hafty nie bardzo mnie interesuja :)))) chocby były jak najbardziej wzorzyste :D To takie nie fair wzajemne żale sobie wyrzucać tak na forum.

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.