| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Moim ojcem jest na pewno nie ojciec, lecz kosmita. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
|
Mowie wam, gdy oni sie kochali, to wtedy wpadl jakis kosmita i zastapil mojego ojca w jego roli, a zrobil to z innego wymiaru.
HAHAHAHA
|
|
|
|||
|
|||
|
Hahahahaha :D
" Mieć zamiar"....dobre sobie :))) Czy matki, które widuję na ulicy jak pchajš wózki z dużymi dziećmi jak roslinki.....miały zamiar urodzić włanie takie dziecko??? Natx , matematyczka a podstaw logicznego mylenia nie zna?
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Szkoda, że nie zrealizowała swoich marzeń .A przecież marzenia się spełniajš.....byłaby bardziej lekka.
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
http://www.world-of- requiem.de/img/hp/ob3.jpg |
|
|
Widzisz i znowu się zamykasz, uciekasz.....ale po co? Ucieczka nie jest żadnym wyjciem, zmierz się z tym .... Kto dla kogo jest za ciężki, albo za lekki.....jeli jeste za ciężka - nie przytłaczaj, jeli za lekka nie bierz się z tym za bary.....bo ostatecznie to w ciebie uderzy.
|
|
|
Wiem, ze sam idealny uklad czesci jest tylko zastojem, dopoki nie tchnie sie w to Ducha.
|
|
|
Wiem tez z don Juana, ze istoty nieorganiczne (plastik, materialy przetworzone, lasery, uklady elektroniczne itp.) pobieraja od ludzi za swoja obecnosc milosc.
|
|
|
Oczywiscie slowo istoty nieorganiczne jest z ksiazki Castanedy uzyte.
|
|
|
|||||
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Więc tchnij, tchnij ducha wiary :)
|
|
|
Miłoć , prawdziwa miłoć wszystko zrozumie, wszystko przyjmie i wszystko zniesie.
|
|
|
Również i syna geja , nie kocha się za to kim kto jest....ale dlatego że JEST !
|
|
|
Ein-stein: 'Przyroda skrywa swoje tajemnice, ponieważ jest wyniosła, a nie dlatego, że chce nas wywieć w pole.'
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 58 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |