Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
07923 359 600 - to moj angielski numer komorki. Sluze pomoca!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33

Jesli chcesz wpasc do Bolton kolo Manchasteru i czegos potrzebujesz, to dzwon po godzinie 17:00.

Po prostu zasmiecasz moje topiki, trollujesz, a ja je sobie upiekszam :-)

Ja bardzo lubie komplementy, lecz skoro Ty uwazasz, ze trolle wymiotuja od dobrego slowa, to nie wiem, co z tym teraz zrobisz. Chyba sie zapetliles i pewnie wymyslisz zaraz inna teorie, zeby trollowac moje tipiki, ktorych nie czytales lub ich nie rozumiesz.

nie nie wymyœlę innej teorii, ta mi wystarcza.
Natx:
Ja bardzo lubie komplementy, lecz skoro Ty uwazasz, ze trolle wymiotuja od dobrego slowa, to nie wiem, co z tym teraz zrobisz.
A co mam z tym zrobić? Czyżbyœ sugerowała że jesteœ trolem i musze wymyœlić na ciebie innš broń?? Jeżeli dobre słowo cię nie będzie odstraszać to znaczy że trolem nie jesteœ.

Czytałem wszystkie twoje "wypociny", lecz nie wszystkie zrozumiałem, może z czasem zacznę rozumieć. W końcu nie od razu Rzym zbudowano.

http://images3.fotosik.pl/175/550bd3d70ade6cb1.jpg Tutaj mieszkam.

poszukajcie swoich domostw, dobre foty, google się chowa.

co jest nikt sie nie pochwali jak wyglšda jego domek? www.geoportal.gov.pl

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

natx, może Ty? A może coœ innego mi tu napiszesz, może wypaczysz mojš "teorię".

Lipa, u mnie przy zbliżeniach pokazuje biały obraz i logo strony.

Hę? Dziwne, zwiedziłem na tej mapie wiele stron w których byłem i wszystko widać jak na dłoni. Może za duży zoom? Albo zmieniłeœ mapę fotograficznš na innš (tam jest chyba 4 rodzaje map).

:0 Chyba nie ma jeszcze wszystkich fot, ogólnie portal jest w wersji testowej, teraz chciałem zobaczyć molo w sopocie i jest coœ takiego jak opisałeœ. Ale już kawałek od morza widać miasto.

Poszukaj Gdynia-Dšbrówka. Fajna okolica:D Może zobaczysz jak czekam na autobus.

Zgubilam komorke, wiec spieprzajcie, ale final jest taki, ze w UK sa dwie moje kolejne siostry i razem z ich chlopakami wynajmujemy caly dom. Najpierw przybyla tu Ania, miesiac pozniej przylecialam ja, a ostatnio przyleciala Gosia z chlopakiem. Ania znalazla sobie faceta z Czech. Ania dostala od rodzicow kase na samolot i znalazla szybko jakas prace mieszkajac z poczatku u wujka. Miesiac pozniej oplacila mi bilet lotniczy, bo ja, jako lesbijka, jestem traktowana jakos inaczej. Kiedys, gdy mialam chlopakow, zylo sie mi dobrze z rodzicami, ale gdy zaczelam przyprowadzac dziewczyny do domu, to niestety wszystko sie skonczylo. Swietnie, ze moglam liczyc na Anie.

porfiria i jej historia: http://kwadritis.blogx.pl/ PONAD TO moja poezja: http://czucie-formy.bloog.pl/ Porphyria, eat bananas, great medicine. Porfirio, jedz banany, cud lekarstwo.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 33
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.