Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Goska: wariatka, mówi prawdę czy może to forumowy prowokator?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

po pierwsze dzięki Goska za materiały, które mi podesłałaœ, jeszcze ich nie przeczytałem, ale po wstępnym rzuceniu na nie okiem wydajš się być interesujšce (fakt, że jak z filmu s-f, ale zawsze ;) a teraz nachodzi mnie refleksja kim jest tak naprawdę Goœka? bo z jednej strony nie chcę mi się wierzyć, że naukowcy którzy zajmujš się HAARP-em, nawet w ramach eksperymentu mogliby ingerować w to czy ktoœ ma zatwardzenie czy może się wysrać, nie mówišc o zmianie wyglšdu tego gówna ;) z drugiej jednak strony ten upór Goski w tym co mówi, w swoich poglšdach daje mi trochę do myœlenia. jeżeli to co tak uparcie powtarza jest prawdš, to można chyba powiedzieć o upadku tej cywilizacji. nasuwa się jednak pytanie dlaczego to akurat Goœka miałaby byc tym orędownikiem prawdy? na jej niekorzyœć przemawia jednak przede wszystkim twierdzenie, że w kosmosie jest tlen, a Księżyc œwieci własnym œwiatłem (chyba tak to leciało ;). to jš kompromituje i jednoczeœnie kwalifikuje do grona pospolitych wariatów. no więc Gosiu, jak to z tobš naprawdę jest, czy się tego kiedys dowiemy tak na 100%? ;)

Campari problemy Gosi sš zwišzane z urazem którego doznała w dzieciństwie a którego niemusi być do końca œwiadoma, jest to wynik jej widzialnej choroby umysłowej. Niech gnije w hańbie =D

Campari:
bo z jednej strony nie chcę mi się wierzyć, że naukowcy którzy zajmujš się HAARP-em, nawet w ramach eksperymentu mogliby ingerować w to czy ktoœ ma zatwardzenie czy może się wysrać, nie mówišc o zmianie wyglšdu tego gówna ;)
Dlaczego? Blokujšc człowiekowi możliwoœć wydalania można go zabić szybciej i w bardziej bolesny sposób niż np. odbierajšc możliwoœć jedzenia. Czemu goœka miałaby być orędownikiem prawdy? Gdyby to był janek, to pytałbyœ czemu to akurat janek? Pytania tego nie zadałbyœ tylko wtedy gdyby to na ciebie padło, lecz wtedy znalazł by się ktoœ inny i pytał: czemu to akurat campari? Piszšc o œwiecšcym księżycu i powietrzu w kosmosie, goœka robi z siebie wariatkę, lecz z tego co ja wiem tacy prawdziwi wariaci nigdy by czegoœ takiego nie powiedzieli, prawdziwy wariat wie swoje, lecz mówi to co inni chcš słyszeć. Goœka pisze o tym co wie, lub czego się domyœla. Goœka nie jest wariatkš, lecz czasem pisze zwariowane rzeczy, lecz nie jest tu sama. Dla większoœci populacji, prawie wszyscy którzy się tu udzielajš nie sš normalni.

Nikt nie musi mi wierzyc, a na temat Ksiezyca i powietrza wolno mi miec swoje poglady !!!!

Oczywiœcie że tak, nawet bardzo dobrze to nazwałaœ "poglšdy", mam nadzieję że wierzysz w to że poglšdy ulegajš zmianom. A co do dawania wiary w czyjeœ słowa to moim zdaniem niewielu ludzi wierzy innym, zazwyczaj wierzš sobie i prawdom, które nie majš konkretnego autora. Wielu mocno wierzšcych katolików, gdyby spotkało osobiœcie Jezusa nie uwierzyło by w niego tak łatwo jak przychodzi im to przez pryzmat lat i tysięcy ludzi.

Goska:
Nikt nie musi mi wierzyc, a na temat Ksiezyca i powietrza wolno mi miec swoje poglady !!!!
masz racje! ja np. mogę mieć taki poglšd, że Słońce kręci się na około Ziemii

ke1przez2g:
Czemu goœka miałaby być orędownikiem prawdy? Gdyby to był janek, to pytałbyœ czemu to akurat janek?
ja się nie pytam o janka. ja się pytam o Goœke, może ona ma coœ takiego co bardzo zwraca uwagę naukowców albo agentów

Campari:
masz racje! ja np. mogę mieć taki poglšd, że Słońce kręci się na około Ziemii
No pewnie, sam znam ludzi, którzy tak twierdzš. W dodatku według nich Ziemia jest płaska.
Campari:
ja się nie pytam o janka. ja się pytam o Goœke, może ona ma coœ takiego co bardzo zwraca uwagę naukowców albo agentów
Gdy założymy że powstał haarp i działa w sposób opisany przez goœkę to logiczne jest że na kimœ muszš go testować. Co za różnica kim on jest, czy to muszš być ludzie majšcy w sobie "coœ" co przycišga?? Przecież chodzi o kontrolowanie ludzi więc wzięto pierwego lepszego ludzika i tyle. Goœka nie ma w sobie nic, tak samo jak nic specjalnego nie miał w sobie janek, którego potršcił autobus, zrzšdzenie losu. Ludzie lubia liczyć, najlepsze jest prawdopodobieństwo, często słysze: haha, przecież to jest równie prawdopodobne jak wygrana w lotka. Ale przecież kiedyœ ktoœ w tego lotka wygrywa.

I co nikt nie odpowie? Zawsze będziecie wierzyć że aby stać się obiektem czegoœ niezwykłego trzeba być "wybranym"? Niezwykłe wydarzenia tworzš historię. W niezwykłych wydarzeniach biorš udział zwykli ludzie. Zwykli ludzie tworzš historię.

Campari przestan byc trollem!! Spojrz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.