Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Test - zrób to sam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32

Mam dla was test, osoby które go znajš niech trzymajš japy na kłódke oficjalne dane na temat wyników testu obwieszcze w momencie aż dostateczna osób się tu wpisze. Test nr 1 : Zwizualizuj sobie najzwyklejszš pustynie z żółtym piaskiem i niebieskim niebem. A na niej szeœcian. W którym kolwiek miejscu na szeœcianie kwiat/kwiaty. Pytania : Jakiej wielkoœci jest szeœcian? Jakiego koloru jest szecian? W którym miejscu(całkowicie dowolne)znajdujš się kwiat/kwiaty, podaj liczbe i jaki to gatunek. ------------------------------------------------------------ T est nr 2 : Zwizualizuj sobie na tej samej czystej pustyni zwyczajny zielony krzaczek, a na nim truskawki. Pytania : Jakiej wysokoœci jest płot ogradzajšcy krzaczek? Ile na krzaczku jest truskawek? - podaj liczbe. Jaki jest Twój stosunek do ogrodnika? ------------------------------------------------------------ Od powiadajcie.

wierzowiec to zazwyczaj prostokšt, szeœcian to też prostokšt, więc nie wiem o czym ty piszesz dariuszu? Ja zrozumiałem że chodziło mu o szeœcian o boku o długoœci około 30 metrów. Własna samoocena by mi się zgadzała :D Ale co do friendsów to nie ma tylu ludzi na Ziemi (czyżby ufole??) Oporów żeczywiœcie nie mam, a także nie rozmieniam się na drobne. Ogólnie racja wendola że w tinie sš testy na podobnym poziomie ;)

Szeœcian, to bryła - graniastosłup foremny, ma wszystkie krawędzie równej długoœci. A jeœli chodzi o figury płaskie, to kwadrat jest prostokštem, ale nie każdy prostokšt jest kwadratem, tylko ten o wszystkich bokach równej długoœci.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ok. Pospieszyłem się i mój błšd. Myœlałem o jeden wymiar za mało. Szeœcian to graniastosłup tak samo jak wierzowiec, różnica jest z tym foremnym ;) (tak jak z kwadratem). Ale chyba nie powiesz że nie zrozumiałeœ o co chodziło z porównaniem do wierzowca. Ale każdy kwadrat jest prostokštem, w tę stronę myœlałem.

beznadzieja :>

Wina tuska

wendol:
Liszaj:
Szeœcian wielkoœci wieżowca
A od kiedy to wieżowce majš kształt szeœcianu? :)
Z dupy skšd, jak tak powiedziałem to tak wyglšda, wendol Ty jesteœ zwykłym pozerem który udaje zajebistego powera i wie o co hosi w to zwykła porażka jest =D

Opanuj się, bo złoœć pięknoœci szkodzi. Aby osišgnšć więcej musisz się nauczyć panować nad swoimi emocjami. Napisałem, że wieżowce nie majš kształtu szeœcianu i co? Obraza majestatu? A jeœli chodzi o mnie, to nie muszę (i nie potrafię) niczego udawać, jestem szczery aż do bólu - takš mam zasadę. Ochłoń i przeproœ.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Lol Pojebało CIebie

wendol może i szaraki czy huj wie co tam robiło Tobie programowanie, i możesz mieć w PIZDU potężnš moc ale ktoœ o takiej mocy niesiedzi i nie jebie się z ezoterykami na tak dennych forach :) More, doskonale panuje nad emocjami dlatego pozwalam im robić swoje bo opierdolenie jednego leszcza tu i tam to efekt programu sumienia feat opory przeciętnego obywatela :) Co jest Darek, chciałeœ pretendować do forumowego lidera wszystkich umysłów to dajesz kurwa ,takš riposte żeby mi pociekło po nogawce z wrażenia, ale niewiem czy dasz rade po ostatniej sygnalizacji w rozmowie z Ollš NI HUJA niepojołeœ ironi okazujšc niemoc, mało tego przeinaczyłeœ to na coœ kompletnie pozbawionego sensu "Ja mam power, Ja mam moc, JA słysze pukanie do drzwi i wstaje w nocy".

Nie wiem Liszaj jaki masz problem, ale wyglšda na to, że jesteœ zazdrosny i niedowartoœciowany. Jakieœ liderowanie Ci po głowie chodzi? :) Nie o to na tym forum chodzi. To nie przepychanki. Zawszę piszę jak jest. Co ja tu robię? A piszę sobie - jak wszyscy. Może ktoœ na tym skorzysta, czegoœ się dowie, a i ja się dowiedziałem wielu rzeczy przez te kilka lat. Przyszedłeœ Liszaj na to forum tylko po to aby opieprzać wszystkich równo i się wywyższać? Ty nie potrafisz normalnie rozmawiać z ludŸmi i naprawdę masz problem - mistrzu :)

Dobry tytuł wštku. Wykazałeœ się. Mnie od jutra (do 21 grudnia) już tu nie będzie, więc będziesz najlepszy i nikt Ci nie podskoczy mistrzu Liszaju :):):)

Złote myœli Liszaja:
Liszaj:
Dla większoœci tutaj posiadanie "własnych zasad","własnej drogi",to SYF JAKICH MAŁO to właœnie wam kutsy przysłania POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA.
Ciekawy język, ale dla mnie obcy.

Dla mnie nie, kutas to penis męski. Pytaj jak coœ, niekrępój się.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.