Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Filozofia i silniki magnetyczne
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27

Kim jestem? Dokąd zmierzam? Podstawowe pytania które każdy powinien sobie zadać. Jeśli kogoś nie interesuje ten pierwszy temat, to może zastanówmy się czy kiedy kolwiek istniały V7 czyli latające talerze/spodki, czy jak chcecie je znazywać, na czym opieracie swoje przekonanie ze istnialy, wiem ze ten temat byl na tym forum walkowany przez lata. Ale na jakich dowodach i przez kogo ludzie wierzą ze cos takiego istniało? Nie ma na to dowodów, wszystkie zdjęcia mogą być wyretuszowane, wymalowane, plany mogą być narysowane i podpisane ze to tajne niemieckie, piszemy ksiązke wlepiamy owy plan - atmosfera tajemniczosci, niesamowity tekst jak to babcia Egenia ta od Zbyszka widziała latający spodek z czarnym krzyżem lub sfastyką i znów mamy kolejny mit - mit latającego talerza. Ciekawe czy ktoś z was mnie zagnie? :) Wesołych życze - świat oczywiście, nie spodków :)

Z tym "optycznym telegrafem" to bym nie przesadzał... ;) Wiesz, na jakiej zasadzie działał ? [%sig%]

Wiem nawet rysunki w necie są :) Rzuciłem jako ciekawostke przyrodniczą :) nie bardzo związana z tematem ale zabawna.

Może: Rysunki V7 fałszerstwo, rysunki światłowodów dowód :) Takie wybiurcze myślenie :) ________________________________________ Patrzcie w bojaźni - Aeria Gloris!!!

No pewnie gdybym używał V7 a nie światłowodów to zmieniłbym poglądy a tak .. ;]

Gdybyśmy posiadali V7 to niebyłoby dyskusji o jego prawdziwości :) a tak :( ________________________________________ Patrzcie w bojaźni - Aeria Gloris!!!

Gdybyśmy posiadali V7 to byłyby pewnie dyskusje o jego pochodzeniu :)

Nie wtedy pochodzenie byłoby jasne, a może nie... ludzie wszystko zatają, i może uważalibyśmy V7 za technologię ziemi i nic dziwnego n nim nie widzieli... przecież są zdięcie i zysunki, to nasza technologia... ________________________________________ Patrzcie w bojaźni - Aeria Gloris!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.