| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Filozofia i silniki magnetyczne | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
|
Kim jestem?
Dokąd zmierzam?
Podstawowe pytania które każdy powinien sobie zadać.
Jeśli kogoś nie interesuje ten pierwszy temat, to może zastanówmy się czy kiedy kolwiek istniały V7 czyli latające talerze/spodki, czy jak chcecie je znazywać, na czym opieracie swoje przekonanie ze istnialy, wiem ze ten temat byl na tym forum walkowany przez lata. Ale na jakich dowodach i przez kogo ludzie wierzą ze cos takiego istniało? Nie ma na to dowodów, wszystkie zdjęcia mogą być wyretuszowane, wymalowane, plany mogą być narysowane i podpisane ze to tajne niemieckie, piszemy ksiązke wlepiamy owy plan - atmosfera tajemniczosci, niesamowity tekst jak to babcia Egenia ta od Zbyszka widziała latający spodek z czarnym krzyżem lub sfastyką i znów mamy kolejny mit - mit latającego talerza.
Ciekawe czy ktoś z was mnie zagnie? :) Wesołych życze - świat oczywiście, nie spodków :)
|
|
|
Z tym "optycznym telegrafem" to bym nie przesadzał... ;) Wiesz, na jakiej zasadzie działał ?
[%sig%]
|
|
|
Wiem nawet rysunki w necie są :) Rzuciłem jako ciekawostke przyrodniczą :) nie bardzo związana z tematem ale zabawna.
|
|
|
Może:
Rysunki V7 fałszerstwo, rysunki światłowodów dowód :)
Takie wybiurcze myślenie :)
|
No pewnie gdybym używał V7 a nie światłowodów to zmieniłbym poglądy a tak .. ;]
|
|
|
Gdybyśmy posiadali V7 to niebyłoby dyskusji o jego prawdziwości :) a tak :(
|
Gdybyśmy posiadali V7 to byłyby pewnie dyskusje o jego pochodzeniu :)
|
|
|
Nie wtedy pochodzenie byłoby jasne, a może nie... ludzie wszystko zatają, i może uważalibyśmy V7 za technologię ziemi i nic dziwnego n nim nie widzieli... przecież są zdięcie i zysunki, to nasza technologia...
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |