Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Już wiem ocb. forumek się skurwił
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Po zmianie dizajnu forum nie miałem zbytnio czasu aby się choć trochę tu wypowiedzieć. Teraz już wiem co tak ugryzło wendola. Ten szajs co nam zaserwował pan ejsi. Jest tyle bugów że aż ciężko je zliczyć. 1. Ukradło mi nicka, choć w starych wypowiedziach jest on pogrubiony, tak jakby należał do zarejestrowanego urzytkownika. 2. Przeszukuję sobie stare wštki, chce coœ dopisać a tu na dole napis "dyskusja w tym wštku została zakończona" - kto o tym zadecydował i po co?? Ejsi wie wszystko?? 3. Ta SPIERDOLONA spacja która się wcina w wypowiedŸ, uiemożliwiajšc wstawianie fotek, hyperlinków i wogle. 4. Po co jest opcja "nie pytaj mnie o hasło przez 2 tygodnie" skoro nie działa??? 5. Opcja "przypomnij hasło" też nie działa. 6. Wyglšd wewnštrz tematu bardzo zubożał. Brak tytułu topicu, który można było zmieniać, to była zajebista opcja. 7. Nie ma podglšdu na użytkowników, kiedyœ można było kliknšć i wiedzieliœmy jaki kto ma mail i jaki dostał "tajny" opis. 8. Dzięki super nieudacznoœci tego kto to robił mamy wszyscy spamik gwarantowany na skrzynce (super powiadomienie na maila) 9. Gdy wpisujemy się w jakiœ temat i nasza odpowiedŸ ma pojawić się na następnej stronie to po naciœnięciu podglšd nic nie widzimy bo zostajemy na poprzedniej podstronie, to samo jak damy wyœlij, łatwo o pomyłkę i posłanie tego samego tekstu dwa razy. 10. Po wysłaniu tekstu, zostaje on w okienku do wpisywania, denerwujšce, albo niech okienko będzie czyste, a najlepiej niech przenosi na stronę głównš forum tak jak to było. 11. Nie ma szukajki - w sumie to po co skoro stare wštki zostały zakończone, nie ejsi wszystkowiedzšcy (wiesz za nas w jakim temacie będziemy się wypowiadać). 12. Już wolę sto spamów na temat wiagry niż ta zjebana reklama pod pierwszym wpisem. 13. Pewnie jakbym posiedział dłużej niż godzinę to by się znalazło więcej niedocišgnięć, ale te sš najbardziej wkurwiajšce, a co najgorsze, większoœć została już zgłoszona i nic nie zostało zrobione, więc ktoœ nas zlewa i tyle.

Reklamy sš potrzebne, bo dajš pienišżki na utrzymanie stronki. Siakoœ tak.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ja tez wolalam stare forum...mam nawet sentyment do tych zjebanych botow....reklamy sa potrzebne zeby byly pienizki na forum...taaaa tylko ze jak narazie to chyba te pieniazki nie na forum ida...

Piwo też jest ważne :D A efekty to można mieć i spod konsoli, czek dys: Start -> uruchom ->cmd-> telnet towel.blinkenlights.nl

Co do tematu reakcja słuszna choć bardzo spóŸniona.

Potwierdzenia już nie przychodzš. Admin jednak coœ robi, ale po cichu :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.